Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Cykelstyr

Her finder du et bredt udvalg af cykelstyr til enhver cykeltype og kørestilling. Uanset om du kører citybike, racer, mountainbike eller på fixie-cykel, har vi det perfekte cykelstyr til dig. Vi tilbyder også tribøjler som cykelstyr. Du kan altså finde lige præcis det, du søger, lige her.

Vi forhandler en lang række forskellige anerkendte mærker inden for cykeludstyr, herunder blandt andet Zipp, Ergotec og PRO. Sørg for at købe et cykelstyr, der passer til dig og dine cykelbehov. Vi mener nemlig, at cyklen skal tilpasses dig som rytter og ikke omvendt.

 

Læs mere om Cykelstyr her

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvad er forskellen på et fladt cykelstyr og et buet styr?
Et fladt cykelstyr er typisk bredere og fladt i designet, hvilket giver dig en mere oprejst kørestilling. Et buet og smallere styr med buet form giver dig en mere aerodynamisk kørestilling.

2

Hvilke slags cykelstyr findes der?
Hos os kan du finde cykelstyr til enhver cykeltype og kørestilling, herunder citybikes, racercykler, mountainbikes og fixie-cykler. Vi tilbyder også tribøjler som cykelstyr.

 

Cykelstyr til alle kørestillinger

Det er vigtigt, at du kan sidde korrekt og præcis som du ønsker det på din cykel. Der findes cykelstyr med mange forskellige udformninger, forskellige bredder og forskellige positioner. Måske ønsker du at finde et styr med en aerodynamisk position - eller du går efter at ramme en mere behagelig kørestilling fremfor en aggressiv position. Valg af cykelstyr har stor betydning for din komfort og dit udbytte på cykelturen.

Uanset om det drejer sig om styrets bredde, vinkel eller andre justeringsmuligheder, tilbyder vi et bredt udvalg af cykelstyr, så du kan finde det perfekte match til dine præferencer og behov.

Cykelstyrene findes med forskellige diametre til montering på frempinden. I vores sortiment har vi derfor også forskellige størrelser og kompatibiliteter, så du kan nemt finde det rigtige styr til netop dig og din cykel.

For at give dig den bedste cykeloplevelse, kan du også overveje, om du måske skulle investere i en ny frempind samtidig med, at du køber nyt cykelstyr. Når du køber dit nye cykelstyr, kommer du ikke udenom, at du også skal købe håndtag dertil. Se derfor også vores store udvalg af cykelhåndtag.

Køber du det klassiske gedebukkestyr til din racer, kommer du heller ikke udenom, at du skal købe styrbånd dertil. Styrbånd finder du her! Når du har købt cykelstyret og skal montere styrbåndet, kan du i vores guide se hvordan du monterer styrbånd på dit cykelstyr.
 

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.