Racerstyr til alle behov

Hos Cykelgear.dk har vi et stort udvalg af racerstyr til racercykler i forskellige størrelser og prisklasser. Her kan du både finde racerstyr i aluminium eller et endnu lettere styr i carbon. Der har gennem de senere år været fokus på at lave mere aerodynamiske og ergonomiske racerstyr, da luftmodstanden mindskes og komforten øges. Herved forbedres cykelturen, og hvem kan ikke lide det?
Du kan se hele vores udvalg af racerstyr her på siden. Hvis det ikke skal være et racerstyr du skal have, så kan du finde alle vores andre styr lige her.
Hvis du skal have opgraderet din racercykel yderligere, kan du også tjekke vores udvalg af racerstel, racerhjul og racerforgafler.


Flare

Her på siden finder du både racerstyr med almindelig flare, men også styr med mere flare end normalt. Disse styr egner sig især til gravel, touring og bikepacking, da det giver mulighed for flere håndpositioner. Hvis ikke du er bekendt med ordret flare, så angiver flare blot hvor meget styret er vinklet udad. Det vil sige, at hvis et styr vinkler meget udad, så har det meget mere flare end et normalt racerstyr.


PRO PLT Discover Styr

Et eksempel på et styr med mere flare kunne være racerstyret fra Schimanos søstermærke, Pro. PLT Discover modellen findes i to udgaver, hvor det ene styr har meget flare og det andet har medium flare. Begge er gode til gravel, bikepacking mv. så her er det kun et spørgsmål om præferencer ang. vinklingen udad. Du kan se produkterne her.


Spørgsmål?

Sidder du med en masse spørgsmål omkring, hvilket racerstyr du nu skal vælge, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kompetente kundeservice sidder klar til at hjælpe med alle dine spørgsmål. Du kan enten ringe til os, skrive en mail eller skrive dit spørgsmål i chatten. Så skal vi gøre vores bedste for at svare på de spørgsmål du nu engang måtte have.