Produkter


Vis guides

Gearet til succes

Cykelgear.dk er på rekordtid blevet én af landets førende webbutikker indenfor salg af cykler og cykeludstyr. Nu er dørene slået op til en fysisk butik i Hadsund midtby.     

For 3 ½ år siden startede brødrene Kasper og Erik Buus Larsen webbutikken Cykelgear.dk, der sælger cykler og cykeludstyr til både motionister og professionelle. Mange i cykelbranchen rystede dengang på hovedet af ideen – og flere grossister nægtede pure at levere varer til den unge iværksætterduo, der var blot 20 og 16 år.

Det var dengang. I dag har skeptikeren for længst stukket piben ind. Cykelgear.dk har således udviklet sig til at være én af Danmarks førende indenfor salg af alverdens cykler og cykeludstyr. Omsætningen er vokset fra godt 400.000 kr. i 2008 til omtrent otte gange så meget i 2009, og senest har duoen udvidet deres ydmyge lokaler på Smedevænget med yderligere lagerlokaler og en lækker butik i Mejerigade i Hadsund.  

Flot modtagelse i Hadsund

- Og så har vi også fået en fantastisk start på 2010, hvor vi allerede er markant foran vores budget, der i øvrigt er tredoblet i forhold til 2009, fortæller Kasper Buus Larsen, der med sine 23 år er aldersrepræsentanten i virksomheden.

- Fremgangen skyldes blandt andet vores udvidelse med butikken i Mejerigade i Hadsund. Her har vores mange lokale kunder virkelig taget godt imod os. Det er en stor fordel, at man kan komme ind og se vores varer, ligesom mange bestiller på nettet for efterfølgende selv at hente varerne nede i butikken, fortæller Kasper.

Cykelgear.dk udmærker sig således ved at kombinere internettets fleksibilitet og fordele med en personlig butik og et højt serviceniveau. Også når det gælder produktsortimentet har Cykelgear.dk fundet et koncept, der tiltaler kunderne:

- Der findes andre cykelbutikker på internettet, men hovedparten har udelukkende fokus på dyrt udstyr til de professionelle. Her har vi differentieret os med et stort og prisrigtigt udvalg, der også tiltaler motionisterne og de semiprofessionelle. Samtidig har vi også et stort udvalg indenfor BMX, som her om vinteren er rigtigt populært. Vi har blandt andet mange medlemmer fra Dragon BMX klubben i Hadsund, der kommer i butikken, fortæller Erik Buus Larsen, der trods sine bare 19 år har været med fra starten i virksomheden for 3 ½ år siden.

Startede med brugte cykler og køb af restlagre

- Vi startede faktisk som helt unge knægte for mange år siden. Her begyndte vi at købe gamle, brugte cykler for at sætte dem i stand, inden vi solgte dem videre.

- Ideen til Cykelgear.dk fik vi, fordi vi selv manglede et sted at købe cykeludstyr til den rigtige pris. Vi startede med at opkøbe restlagre af udstyr fra cykelhandlere, der lukkede.

- Derimod var det i starten noget sværere at få aftaler med cykelgrossister, der ikke havde den store fidus til salg på internettet. Desuden blev det ikke nemmere af, at vi var så unge, fortæller Kasper, der samtidig fortæller, at selv samme grossister i dag står i kø for at levere varer til den driftige virksomhed.

Ambitiøse cykelryttere – engang…  

Både Kasper og Erik har erfaring som cykelryttere, for Eriks vedkommende også som BMX-rytter. Men i dag står den for begge udelukkende på lidt motionscykling og så ellers rigtig mange timer med virksomheden.      

- Vi har begge været meget ambitiøse med vores cykling, men efter det blev klart for os, at vi ikke kunne nå den absolutte top med sporten, har vi begge trappet ned. Vi vil være blandt de allerbedste i Danmark, ellers var det ikke noget for os, slutter Kasper.

Herfra er det bare at tilføje, at den unge og ambitiøse iværksætterduo i stedet har udviklet Cykelgear.dk til en af Danmarks absolutte bedste cykelbutikker på internettet – og nu også i Mejerigade i hjertet af Hadsund.