Giro

Giro, som har hovedsæde i Scotts Valley, CA, er en af verdens førende inden for højtydende beskyttelsesudstyr og tilbehør til sport og aktiv livsstil, blandt andet cykelhjelme. Giros mission er at skabe produkter, der er på forkant og har inspirerende design, der ser, passer og føles som en del af dig, og giver dig mulighed for at yde på dit bedste.

Giro-cykelhjelme er blandt de allerbedste på markedet og bliver brugt af både nybegyndere og endda også af cykelryttere, som deltager i Tour de France. Giro producerer nemlig cykelhjelme, der har et højt niveau - både materialemæssigt og justeringsmæssigt. De bliver lavet med aerodynamik in mente og ligger samtidig okay prismæssigt. Du vil hurtigt opleve, at Giro er lig med kvaltiet.

Giro er også et af de mest populære mærker af cykelhjelme til børn grundet det høje sikkerhedsniveau og muligheden for at justere hjelmen, så den sidder mere behageligt. Giro benytter smarte og brugbare teknologier som for eksempel Roc Loc, der giver ekstra gode justerings- og tilpasningsmuligheder, når hjelmen skal sidde godt på hovedet. Dertil tilbyder flere Giro-hjelme også MIPS-teknologi, som er en øget beskyttelse ved styrt.

Giro er bedst kendt for deres hjelme, men de producerer også mange andre typer af cykeludstyr, som cykelsko, trøjer og handsker. Giro-cykelsko er kendt for deres gode materialer og teknologier. Giro går efter at kunne producere tilbehør og tøj til en bred vifte af ryttere. Du kan derfor både få Giro-cykelsko med drejespænde, snørebånd og velcrolukning. Der findes også såler i enten plastik og carbon. 

Du kan derfor trygt vælge Giro, når du kigger efter ny cykelhjelm, cykelsko eller noget andet udstyr til cykling - uanset om det er til børn eller til voksne. Du vil nemlig opleve, at Giro-produkter er designet med højeste ydeevne og slidstyrke for øje, så du kan vaske tøjet mange gange, uden at det bliver slidt, og hjelmen holder som den skal.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Kan en Giro-cykelhjelm bruges til mountainbiking?
Ja, Giro tilbyder et bredt udvalg af cykelhjelme - også nogle der er velegnede til mountainbiking. Disse hjelme er designet med ekstra beskyttelse og ventilation for at imødekomme mountainbikeren.
2
Hvilke forskellige serier af Giro-cykelhjelme findes der?

Cykelhjelme fra Giro

Giro er kendte i cykelverdenen for at producere en imponerende række af cykelhjelme. Der er altså en til alle typer cyklister. Uanset om du er racerkører, mountainbiker eller hverdagspendler på cyklen, har Giro den perfekte hjelm til dig.

For racerentusiaster tilbyder Giro en bred vifte af valgmuligheder, herunder blandt andet den populære Giro Aether MIPS-hjelm. Denne hjelm kombinerer avanceret beskyttelse med letvægtskomfort og aerodynamisk design. Giro Syntax MIPS er også et godt valg for racerkørere, der ønsker både sikkerhed og stil. Begge hjelme er udstyret med MIPS-teknologi for ekstra beskyttelse.

Giro Helios er en letvægtsmulighed, ideel til dem, der ønsker en behagelig og åndbar hjelm til lange ture. Den er desuden udstyret med 15 ventilationshuller og Roc Loc-systemet. Begge dele gør meget for pasform og komfort på cykelhjelmen.

Til mountainbikere findes Giro Montaro-hjelmene. Denne hjelm tilbyder robust beskyttelse og er udstyret med MIPS-teknologi for ekstra sikkerhed på de mest udfordrende stier.

Uanset hvilken type cyklist du er, har Giro helt sikkert hjelme, der også opfylder dine krav.


Se alle cykelhjelme til voksne fra Giro her!


Cykelhjelme til børn fra Giro findes her!