Continental - cykeldæk og slanger

Continental er kendt for at lave dæk af højeste kvalitet - både til biler og cykler. De er faktisk en af verdens største producenter af dæk og slanger til cykler.

Virksomheden blev grundlagt i 1871 i byen Hannover, Tyskland, og har produceret cykeldæk siden 1892. Continental er kendt for solid tysk kvalitet. I dag producerer Continental dæk i det meste af verden, faktisk i 61 forskellige lande fordelt på over 260 forskellige lokationer.

Continental er som sagt kendt for at lave nogle af de bedste cykeldæk på markedet. Flere af deres dæk-modeller er også kendte navne i cykelverdenen. Det er bl.a. Grand Prix 5000, Mountain King, GrandPrix 4 season, Ultra Sport, Super Sport, Trail King, Speed King, Double Fighter, Contact Plus, Cross king, og mange flere. Blandt Continentals teknologier og compounds kan der også nævnes et par kendte navne som Vectran breaker, der beskytter mod punkteringer, og Black Chili, der er en top gummiblanding fra Continental.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er godt ved cykeldæk fra Continental?
Continental er kendt for at producere højtydende cykeldæk af høj kvalitet. Deres dæk er kendt for deres holdbarhed, greb og teknologiske innovationer, der hjælper alle typer cyklister med at opnå fremragende ydeevne på cykelturen.
2
Hvilke typer cykeldæk laver Continental?

Køb Continental-cykeldæk hos os

Continental laver dæk til alle typer cykler. Så når du skal have nye dæk til din cykel, skal du blot tænke over, hvilken dæktype, du gerne vil have til din cykel - og så har Continental det helt sikkert.

Du kan se de forskellige cykeldæk til de forskellige typer cykler ved at klikke på links herunder:

Cykeldæk til citybike - fra Continental


Cykeldæk til racer - fra ContinentalCykeldæk til MTB - fra Continental


 

Nogle populære Continental-dæk

Der findes mange forskellige slags Continental-dæk, som er lavet med diverse innovative teknologier og compounds. Her har vi valgt at fremhæve tre ud af nogle af de mest populære cykeldæk - og lige uddybe lidt om hver enkelt:
 

  • Grand Prix 5000-serien: Grand Prix 5000-serien er en favorit hos racercyklisterne. Disse dæk tilbyder enestående greb, lav rullemodstand og en utrolig holdbarhed. De er designet til at levere toppræstationer på både vådt og tørt underlag og har vundet utallige løb og mesterskaber.
     

  • Continental Gatorskin: Gatorskin-dækkene er kendt for deres ekstraordinære punkteringsbeskyttelse. De er det foretrukne valg for pendlercyklister og andre cykelryttere, der ønsker at undgå irriterende og tidsspildende punkteringer.
     

  • Mountain King-serien: Denne dæktype er for mountainbikeren. Continentals Mountain King-dækserier leverer nemlig fremragende greb og kontrol på udfordrende terræn, uanset om det er mudrede stier eller stenede stigninger.