Produkter


Vis guides

Finde det rette Geardrop til din cykel

Sådan finder du det rette Geardrop og hvorfor det er vigtigt
Her i videoen viser Morten fra Cykelgear.dk hvordan du lettest finder det rigtige geardrop til din cykel. Du finder alle vores geardrop her

Er dit geardrop bøjet eller bukket så kan du muligvis finde hjælp her hvor vi viser hvordan man opretter et geardrop
 

 

Hvordan finder jeg et nyt geardrop?

Er dit geardrop ødelagt og skal udskiftes findes der desværre ikke en fuldendt manual til at finde den rette men der er metoder du kan bruge til at gøre processen lettere. Der er rigtig mange geardrop så det kan være lidt af en jungle, men hvis du kigger på antallet af huller til stellet kan du bruge vores filter funktion til at gøre udvalget mindre så du lettere kan finde dit geardrop.

Sådan fungerer et Gear drop

Et geardrop sidder som led  i mellem stel og bagskifter og holder så bagskifteren korrekt på plads samtidig med at det beskytter stel og bagskifter.
 

Kan man lave sit eget geardrop?

Det anbefales på det kraftigste at man køber geardrop da det skal bestå af det helt rigtige metal. Har man et for stærkt geardrop kan man risikerer at stellet og bagskifteren bliver beskadiget, og det er straks værre end et bøjet geardrop.

 

Jeg kan ikke finde et nyt geardrop - Hvad gør jeg?

Hver dag kommer der nye cykler på markedet og med det medfølger også nye geardrop. Derfor kan det godt tænkes at netop dit geardrop måske ikke lige er at finde, men tag et billede af dit gamle geardrop, både forfra og bagfra og send det til info@cykelgear.dk Så tager vi et kig på det og ser om vi ikke kan skaffe det.