Specialdæk / ældre modeller

På denne side kan du findes vores udvalg af specialdæk og dæk til ældre modeller. Udvalget er bredt, så hvis du leder efter et dæk til en cykel af ældre årgang, så kan det være du kan finde det inde på denne side.

Vi har produkter fra et væld af forskellige producenter, og du kan derfor både finde dæk fra mærker som GRL, Schwalbe, Bike Attitude, Continental og andre.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Find specialdæk og ældre modeller hos Cykelgear

Leder du efter et par helt specielle dæk til din cykel? Det kan være du har haft svært ved at finde en helt bestemt model. Tag et kig på denne side, det kan være vi har dem. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af specialdæk og dæk til ældre modeller.
Dækkene kommer i mange forskellige modeller, størrelser og med forskellige slidbanemønstre. Det betyder at du kan finde dæk der passer lige til dine behov – uanset om du bedst kan lide at køre i grus og mudder, eller brosten og asfalt.


Få hjælp til at finde de rigtige dæk

Er du i tvivl om hvilke dæk du skal have fat i? Er du på udkig efter nye dæk der passer til din cykel og dine behov? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige model og størrelse, så du er godt kørende igen. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig om alt fra modeller og størrelser, til gummityper, slidebanemønstre og meget mere.

Du kan også læse vores størrelsesguide til dækstørrelser. Her giver vi dig et overblik over de forskellige tommer der findes indenfor cykelverdenen, så du kan finde et par dæk der passer perfekt til din cykel – uanset om du kører på MTB, BMX, racer eller noget helt andet.