TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Schwalbe Nobby Nic 29 x 2,40" Super Ground Addix SpeedGrip
Schwalbe Nobby Nic 29 x 2,40" Super Ground Addix SpeedGrip
Schwalbe

Schwalbe Nobby Nic 29 x 2,40" Super Ground Addix SpeedGrip

MODEL: 11654143.01 (68855)
409,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus:
Schwalbe Nobby Nic 29 x 2,40" (62-622)

Schwalbe har opdateret deres evolution line dæk med en række nye casings, som gør det lettere at vælge det rigtige dæk til præcis det du skal bruge det til.

Dækket her er en del af Schwalbes Super Ground serie, som er en serie allround serie. Denne type casing er lavet til at føles komfortabel uanset om du kører på et single track spor eller er ude og køre på grusveje. 

Med Super Ground dæk får du den perfekte kombination mellem lav vægt, rullemodstand og punkteringsbeskyttelse. 

Yderste lag af casingen består af et lag snakeskin , som beskytter mod punkteringer. Dernæst er der et 3 lags gummibelagt materiale som går på tværs af dækket, fra kant til kant. Dette lag hjælper til afstive dækket. Til sidste er der langs fælgen et lag beskyttelse, som sørger for at dækket slutter tæt til fælgen, og forbedre dets evne til tubeless setup. 

Nobby Nic er på alle måder et fedt allround dæk. Knopperne er lavet således at du både kan få glæde af dækket på asfalt, grusveje, XC og Enduro spor. Knoppernes afstand, gør at dækket let slipper mudder, skidt og snavs som sætter sig mellem knopperne. Knopperne i siderne er lavet til at stabilisere og give et godt greb i sporet, når du eksempelvis kommer ud i skarpe sving. Mønsterets opbygning gør at det er let at lave hurtige opbremsninger og komme op i tempo igen. 

Max dæktryk på 3,50 bar 

Dækket er tubeless ready.

El-cykel godkendt til E-50. 

Foldedæk.

Vægt på 890 gram.

God service til alle os, der cykler
Prismatch
Prismatch
365 dages returret
365 dages returret
Gratis fragt over
Chat med os
Chat med os
Alternative produkter
Relaterede produkter