Dæk til din BMX-cykel

På denne side kan du se vores store udvalg af dæk til BMX cykler. Når det kommer til BMX, så er det vigtigt at du har dæk i en robust kvalitet, som kan holde til at blive brugt til tricks og/eller kuperet terræn. Det rette valg af cykeldæk har stor betydning for din cykelkomfort, vejgreb og generelt hele cykeloplevelsen. Derfor har vi her hos Cykelgear nøje udvalg forskellige mærker af BMX dæk, så du kan finde det par, der passer til dine behov. Du kan bl.a. finde producenter som Schwalbe, Kenda, XLC, Continental, og Maxxis.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

BMX-dæk fra cykelgear.dk

BMX er en forkortelse af ordet ”Bicycle Moto Cross”, og er en sprintsport, hvor det gælder om at gennemføre en kort bane, der indeholder forskellige forhindringer. BMX har siden starten forgrenet sig til at indeholde andre discipliner også. Fælles for dem alle er, at BMX cyklerne skal have robuste og stabile dæk, der giver rytteren høj komfort og fleksibilitet.

Alt efter hvilken type BMX dæk du er på udkig efter, er det vigtigt at du vælger et sæt dæk der matcher dine behov. Uanset om du skal bruge et par fleksible og holdbare dæk til tricks, eller et par med godt greb på banen, så er det vigtigt du vælger dækkene derefter.


BMX-dækkets størrelse

Udvalget af BMX dæk hos cykelgear.dk dækker over en række velkendte producenter. Du skal være opmærksom på, at dækkene har forskellige størrelser, selvom de står angivet som standard på 20”. Nogle af vores dæk måler nemlig 406mm mens andre måler 451mm i diameter.

I langt de fleste tilfælde vil en 406 passe din BMX cykel, men nogle modeller bruger også 451mm. Derudover kommer dækkene også i forskellige bredder, så du kan finde den der passer bedst til dine behov.

Dækkene er kendetegnet ved at være brede og kraftige, som giver rytteren masser af fart og stabilitet.


BMX-dækmønstre

BMX dæk har forskellige mønstre, alt efter hvilken type cykeldæk du går efter. Selvom dækkene er brede og robuste, så kommer de med forskellige slidbanemønstre, som har betydning for hvilken overflade de egner sig bedst til. BMX dæk med meget dækmønster, grove eller brede knopper, egner sig bedst til kørsel i kuperet terræn. Her får du dæk der sikrer stabilitet og modstand, når du kører igennem sand, grene, mudder, eller andre udfordrende underlag. BMX dæk med mindre slidbanemønster egner sig bedst til glatte underlag, som eksempelvis asfalt.


Få råd og vejledning til køb ad de rigtige BMX-dæk

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige dæk? Hos cykelgear.dk er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig med at finde frem til de rigtige BMX dæk.