Maxxis

Maxxis er blandt en af de mest anerkendte mærker inden for cykelverdenen, når det kommer til cykeldæk.

Maxxis blev grundlagt i 1967 i Taiwan. Virksomheden startede med at producere dæk til små køretøjer og motorcykler, men med tiden udvidede de deres ekspertise til at producere cykeldæk også. De er kendt for at levere cykeldæk, der kombinerer holdbarhed, greb og lav rullemodstand, hvilket er afgørende for en optimal cykeloplevelse.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er Maxxis kendt for inden for cykelverdenen?
Maxxis er kendt for at levere cykeldæk, der kombinerer holdbarhed, greb og lav rullemodstand, hvilket forbedrer cykeloplevelsen.
2
Hvorfor skal jeg købe Maxxis mtb-cykeldæk?

Cykeldæk fra Maxxis

Maxxis er særligt kendt inden for mtb-verdenen. Deres brede udvalg af cykeldæk, som passer til forskellige terræner og forhold gør dem til et foretrukket valg for mountainbikeryttere.

Dertil hører det også, at Maxxis laver mtb-cykeldæk, som har et god greb samtidig med at de har en lav rullemodstand. Der er knopper på dækket, som er udformet således, at knopperne let slipper underlaget, når cykelhjulet ruller - og derved har dækket altså en meget lav rullemodstand. Nogle cykeldæk fra Maxxis har også såkaldte kantknopper, som er lavet til at kunne gribe bedre fat i jorden i sving. Derved kan du opleve, at have et endnu bedre greb i sving på ruten.

Rigtig mange cykeldæk fra Maxxis er også foldedæk og er tubeless ready.

Mtb-dæk fra Maxxis - se her!