Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Fedt

Læs mere om Fedt her

Fedt Bestsellers

Dagens tilbud

Birzman Unbrako sæt

Birzman Unbrako sæt

Spar 24%
169,00
129,00

Billig cykelutrustning


Hvad er fedt? - Er det fedt?


Du har måske hørt om ord som Lithium Fedt, Calcium Fedt og PTFE fedt med mere, og hvad er forskellen egentlig? Fedt er nemlig godt for dig og din cykel, så den holder meget længere og så har den rigtig mange gode brugsformål!

Hvad fedtet kaldes afhænger af hvad der er tilføjet til fedtet. Det skyldes at fedtet får forskellige egenskaber alt efter om der er tilføjet Calcium, Lithium eller eksempelvis Teflon (PTFE). Den billigste type er calcium fedt, men fedt er et køb, der nemt kan betale sig mod at dele bliver slidt og går i stykker. Din cykel holder længere, hvis den er velsmurt.

Du kan se vores fulde guide omkring alt hvad der har med fedt at gøre LIGE HER

Her bliver du klogere på hvad du skal kigge efter, når du vælger olie. Du kan benytte fedt til mange steder på din cykel, som eksempelvis kuglelejer, fedt til til pedaler og rullebremser. I vores smarte filterkategori vil du nemt kunne sortere efter hvor på cyklen du skal bruge fedt. Så vil du kun få vist dem, der kan bruges til den specifikke del. Det er rigtig nemt!

Vi forhandler alle de bedste og mest populære produkter og producenter inden for fedt, som eksempelvis Bikeworkx, CeramicSpeed, Rock Shox, Shimano og mange flere. Vi tilbyder lige nu over 80 forskellige fedt produkter, så der er helt sikkert noget til dig.

Vi tilbyder prismatch på alle vores produkter og derfor kan du altid få den bedste pris på fedt produkter. Finder du en bedre pris, så retter vi den! På den måde kan vi altid sælge dig vores produkter til markedets laveste pris.

Er du i tvivl om hvilken fedt der er bedst til dig? Så tag kontakt til vores dygtige kundeservice, der vil guide dig til den bedste fedt til dig.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.