Cykelfedt

Fedt er godt til cyklen, da det fungerer som smøremiddel for nogle af de bevægelige dele på cyklen, såsom kæden, pedalerne og gearene. Smøring hjælper med at reducere friktion og slid på cykeldelene. Denne vedligeholdelse kan være med til at forlænge cyklens levetid og forbedre ydeevnen.

Vi forhandler alle de bedste og mest populære produkter inden for fedt til cyklen og cykeldele. Det er eksempelvis fedt fra mærker som Park Tool, Morgan Blue, Finish Line og mange flere. Vi tilbyder lige nu over 80 forskellige fedtprodukter, så der er helt sikkert også noget til dig.

 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvorfor skal jeg bruge cykelfedt til min cykel?
Cykelfedt er godt at bruge til cyklens forskellige dele, så du undgår friktion og at cykeldelene bliver slidte og går i stykker. En velsmurt og vedligeholdt cykel holder både længere og kører bedre.
2
Hvilken slags cykelfedt skal jeg bruge til forgaffel?

Hvad er cykelfedt? Og hvorfor er det fedt?

En tube med cykelfedt fra Finish LineDer findes mange varianter af cykelfedt. Du har måske hørt om ord som lithiumfedt, calciumfedt, aluminiumsfedt, kobberfedt og PTFE-fedt med mere. Og hvad er forskellen egentlig? Hvad fedtet kaldes afhænger af hvad der er tilføjet til fedtet. Det skyldes, at fedtet får forskellige egenskaber alt efter om der er tilføjet calcium, lithium eller eksempelvis teflon (PTFE). Den billigste type er calciumfedt. Vi anbefaler, at cykelfedt er en post, som prioriteres, da det er vigtigt for at kunne vedligeholde cyklens dele, så de ikke bliver slidte og går i stykker. Din cykel holder altså længere, hvis den er velsmurt.
 

Du kan se vores fulde guide omkring alt hvad der har med fedt at gøre LIGE HER!

Her bliver du klogere på, hvad du skal kigge efter, når du vælger fedt til vedligehold af din cykel. Du kan benytte fedt mange steder på cykler. Der findes fedt, der er specielt udviklet til de forskellige cykeldele, som for eksempel fedt til kuglelejer, fedt til pedaler og fedt til rullebremser. I vores filterkategori her på siden kan du nemt sortere produkterne efter hvor på cyklen, du skal bruge fedt. Så vil du kun få vist dem, der kan bruges til den specifikke del. Det er rigtig nemt!

Vi tilbyder prismatch på alle vores produkter og derfor kan du altid få den bedste pris på cykelfedt hos os. Finder du en bedre pris, tilpasser vi vores pris, så du får vores produkter til markedets laveste pris.

Er du i tvivl om hvilken fedt, der er bedst til dig? Så tag kontakt til vores dygtige kundeservice, der vil guide dig til den bedste cykelfedt til dit behov.