Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Bremsevæske

Læs mere om Bremsevæske her

Bremsevæske Bestsellers

Dagens tilbud

Exustar E-PM211 SPD Pedaler Sort

Exustar E-PM211 SPD Pedaler Sort

Spar 50%
499,00
249,00

Billig cykelutrustning


Bremsevæske eller bremseolie - hvad skal man vide?


Bremsevæske er alfa og omega, hvis du kører med hydrauliske bremser. Bremsevæske, eller bremseolie, som det også kaldes er det den substans, der skaber tryk i dit lukkede bremsesystem. Når du trykker på bremsen, øges trykket i systemet og kablerne og det forårsager at bremserne trykkes sammen på begge sider af din skivebremse. Hydrauliske bremser er dyrere end almindelige fælgbremser og kræver en smule mere vedligeholdelse igennem udskiftning af olie og bleeding eller burping. Se vores grundige guide om hvordan du bleeder bremser og tiløjer bremseolie I DENNE VIDEO.

Der findes to typer olie til bremser - hydraulisk og DOT. Du skal være opmærksom på hvilket bremsesystem dine bremser er kompatible med. Der er nemlig forskel på hvilken olie du skal bruge i dit system.
 

Hvordan bleeder man bremser?


Du bleeder bremser ved at købe en bleed cup, som med gevind kan skrues på gevindet, der hvor du påfylder bremsevæske i dit bremsegreb. Så fylder du lidt bremseolie ned i koppen og så begynder du at bremse på grebet. Hvis det gøres korrekt vil du opleve at der begynder at komme bobler op igennem olien fra bremsen. Disse bobler kan forårsage tab af bremseevne.

Hydrauliske bremser er en opgradering fra almindelige kabeltrukne bremser, da hydrauliske bremser klemmer på begge sider af skiven på hjulet. Mekaniske trykker derimod den ene bremseklods over på den anden klods, hvilket også fungerer. 

Vi forhandler alle de førende mærker inden for bremseolie eller bremsevæske og tilbyder prismatch, så du altid kan få produktet til den laveste pris i Danmark

Er du i tvivl om hvilket type olie du skal bruge i dit bremsesystem eller måske hvilket mærke du skal have, så kontakt gerne vores venlige kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.