Produkter


  • ProducentX
  • EffektX
  • MonteringX
  • BatteritypeX
  • TypeX
  • PlaceringX
  • GodkendtX
  • LagerX
Fjern alle filtre

På denne side kan du finde hele vores udvalg af cykellygter. Vores sortiment er bredt og du kan finde cykellygter fra forskellige producenter. Du kan også finde en række forskellige modeller, designs og prisklasser, så du kan finde frem til de cykellygter der passer bedst til dine behov. På vores side kan du både finde lygter enkeltvis og i sæt.

Vi forhandler cykellygter fra mærker som Smart, Angry Light, Abus, Blackburn, Lezyne, Reelight, Force, Spanninga og mange andre. Tag et kig på vores side og se det store udvalg af cykellygter.

Inden du køber din cykellygte
Inden du køber din nye cykellygte, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring de forskellige produkter. Det er nemlig vigtigt at cykellygten opfylder dine personlige behov.

Det er vigtigt at du bestemmer dig for hvilke behov din cykellygte skal opfylde. Skal cyklen kunne lyse vejen op foran dig, eller er det godt nok at lygterne ”kun” sikrer at du bliver set i trafikken? Kører du steder hvor det kræver ekstra kraftigt lys? Eller er du bare på udkig efter et par billige cykellygter, der overholder lovkravene?
Uanset hvad dit behov er, så er det vigtigt at du finder frem til det, så du kan købe de helt rigtige lygter.

Cykellygterne har forskellige montering
Uanset hvilken model du bedst kan lide, så fører vi er bredt sortiment af både LED cykellygter, magnet cykellygter, dynamoer og andet.

Nogle af vores modeller kan fastmonteres på din cykel, mens andre let kan af- og påmonteres. Du skal gøre op med dig selv om det er mest hensigtsmæssigt at have dine lygter fastmonteret på cyklen hele tiden, eller om du gerne vil have muligheden for at tage dem af (og eventuelt bruge på en anden cykel).

Derudover er det vigtigt at du beslutter dig for om dine lygter skal køre på batterier eller andet. Batterier er et godt valg, da lygterne hele tiden vil lyse – også selvom du holder stille. Det betyder at du ikke selv skal generere energien.

Du kan også vælge et alternativ (som magneter). Her genererer du selv energien der får lygterne til at lyse. Det betyder dog også, at så snart energien ikke er der, så stopper lygterne med at virke. De mest avancerede dynamo- og magnet lygter holder dog strøm i et par minutter efter standsning, fordelen er at du ikke skal huske at tænde og slukke lygterne
 
Hjælp til cykellygter hos cykelgear.dk
Har du brug for hjælp til at finde frem til de helt rigtige cykellygter? Så kan du kontakte vores kundeservice. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – lige fra cykler og værktøj, til cykelhjelme og lygter. Sammen skal vi nok finde frem til de lygter der passer til din cykel og dine behov.