Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Pandelamper

En pandelampe er et vigtigt og meget praktisk udstyr for mange mennesker, især når det kommer til udendørsaktiviteter såsom cykling, vandring, havearbejde og camping. Der findes næsten uendelige situationer, hvor en pandelampe vil være det helt rigtige udstyr. Der er mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem på markedet. Men nogle af markedets bedste produkter kommer fra mærket Magicshine, som vi selvfølgelig også fører.

Alle pandelamper i vores sortiment er pandelamper i høj kvalitet - uanset prisniveau.

 

Læs mere om Pandelamper her

Pandelamper Bestsellers

Billig cykelutrustning


Køb den bedste pandelampe

Helt overordnet så er pandelamper et praktisk værktøj, som kan bruges til både udendørsaktiviteter og hjemmebrug. Med den rette pandelampe kan du for eksempel føle dig mere sikker og selvsikker i mørket, hvilket kan gøre det lettere for dig, for eksempel når du cykler.

Før du køber din nye pandelampe, må du gøre op med dig selv, hvilket formål pandelampen skal bruges til, så den passer til dit behov og formålet. Hvis den eksempelvis skal bruges på en mountainbike i mørket i en skov, så skal der tages forbehold for dette. Så skal pandelampen eksempelvis kunne sættes fast på cykelhjelmen og lysstyrken skal være høj. Hvis pandelampen derimod skal bruges til gøremål i og omkring hus og have, så behøver lysstyrke og monteringsmuligheder måske ikke at være i den vilde ende.

 

Praktisk pandelampe

Pandelampe - Sigma Headled II pandelampe 180 lmDet er en stor fordel med en pandelampe, at du kan have hænderne fri til at arbejde med det, du gerne vil - eksempelvis på cyklen eller i hjemmet. Du behøver derfor ikke jonglere med en lommelygte eller lignende - du kan bare sætte lampen på hovedet og lade den lyse for dig - og på måde bruge den til næsten alle formål. De mindre og mere kompakte pandelygter er derfor utroligt populære, fordi de ikke føles tunge at have på hovedet. Nogle pandelamper kan også justeres for at give et bredere eller smallere lys, så lyset kan tilpasses til forskellige situationer - og til lige nøjagtige din situation.

 

Pandelampe til løbeturen

Pandelampe - Knog Quokka 100 Lumen Pandelampe - KoralPandelampen er også smart, når du skal på løbetur og løber på en strækning, hvor du kommer til at mangle lyset fra gadelygterne. Det er ikke sjovt at løbe i mørke, og derfor er det rart at kunne have en lyskilde med.

En pandelampe er god at have til en løbetur, fordi den giver dig mulighed for at kunne se helt tydeligt, hvor du går - selv i lavt lys eller mørke. Det gør det muligt for dig at kunne holde bedre øje med dine omgivelser, så du derved også undgår at snuble eller kommer til at gå væk fra din rute. Lampen kan også hjælpe med at øge din sikkerhed, da trafikanter også bedre kan se dig.

 

Genopladelig pandelampe

Flere og flere pandelamper kommer nu med genopladelige batterier. Det er en utrolig nem og bæredygtig løsning, da det ikke kræver køb af nye batterier. Det gør også, at det er meget nemmere for dig, da du nemt kan oplade dem via en USB-oplader. På den måde sikrer du dig, at du aldrig løber tør for strøm, hvis du sørger for at oplade pandelampen jævnligt.

Pandelampen har på denne måde en slags indbygget genopladeligt batteri, hvor du har batteri til mange timer.

 

Pandelampe med kraftigt lys

Pandelampe - Magicshine MOH-35 Pandelygte 1000 LumenDer findes også pandelamper, som har en særlig kraftig lysstyrke. Disse pandelamper er ofte også tungere end andre pandelamper, og af den årsag kommer de tit med en ekstra strop, som sidder ovenpå hovedet, så de derved sidder bedre fikseret på hovedet.

Lysstyrken på pandelamperne kan også være vidt forskellig. Hvilken lysstyrke du skal have, afhænger af formålet den skal bruges til. Hvis du for eksempel ved, at du vil bruge pandelampen på meget mørke steder, som for eksempel på cykelture eller løbeture i en skov eller i områder, hvor der er mørkere end i byen, så skal du bruge en lampe med kraftigere lys.
Sådan en helt almindelig led pandelampe, som du vil bruge til gøremål i hjemmet, skuret eller lignende kan have omkring 60 til 300 lumen, og det er rigeligt. Men hvis du skal køre eller løbe rundt i skoven, vil det være mest optimalt at have end pandelampe med en lysstyrke på 1000 lumen eller mere. Jo flere lumen, jo kraftigere lysstyrke - og jo mere kan du se inden for en større rækkevidde.

 

Pandelampe som hjelmlygte

Pandelampe - Magicshine MOH-55 Pro Hjelmlygte 4000 LumenPandelampen findes også som en lygte, du kan sætte på din cykelhjelm. Denne type kaldes en hjelmlygte. Hjelmlygten er især populær hos cykelryttere, der elsker at køre på mountainbike i skoven. Når du har en lygte på hjelmen, kan du nemlig se mere, når du fræser rundt i en mørk skov - eller hvis du cykler lange ture, hvor du risikerer at cykle rundt efter mørkets frembrud. Det smarte ved at have en lygte på hjelmen er også, at du lyser skoven eller vejen op lige præcis, der hvor dit hoved drejer hen. Du skal dog stadig bruge lyset fra en almindelig forlygte. Fordelen ved at have hjelmlygten på samtidig, er at du får et meget bedre udsyn. Jo flere lumen pandelampen har, jo større rækkevidde får du på belysningen og udsynet.

Hvis du går efter en hjelmlygte, kan det være en god ide for dig også at kigge under vores kategori med Cykellygter, da vi også her har lygter, som leveres med beslag til cykelhjelme. Via filteret på siden med cykellygter, kan du under "Montering" vælge "Hjelm" - og så kommer der mange muligheder frem til dig, hvis du vil købe en hjelmlygte. Du kan yderligere filtrere din søgning ved at markere, hvor mange lumen hjemlygten skal have. Der er masser af muligheder for at finde en lygte, der passer til dig og dine behov.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken pandelampe skal jeg vælge?
Hvilken pandelampe, der er det rette valg for dig, kommer helt an på, hvilket behov du har. Der findes jo et stort udvalg af pandelamper, hvor de også findes i forskellige farver og prisklasser. Der findes eksempelvis pandelamper, som er i den mindre størrelse, der er gode til sysler i og udenfor hjemmet, camping, vandring og lignende. Dernæst findes der pandelygter, der er gode til løb og aktiviteter med mere fysisk udfoldelse. Og så er der også hjelmlygter til mountainbikeren.

2

Hvor mange lumen skal en god pandelampe have?
Det afhænger altid af pandelampens formål, hvor mange lumen den helst skal have. Det er først, når du kører eller løber i mørke områder eller skove, at du behøver det helt kraftige lys, som er på 1000 lumen eller mere. Alt derunder er fint til nærmest alle andre slags gøremål. Alle slags pandelamper er gode, så det er lysstyrken på selve lampen, du skal overveje.

3

Findes der pandelamper med usb-opladning?
Ja, rigtig mange pandelamper kommer med usb-opladning. Det er vildt smart, da du ikke behøver bekymre dig om batterier - eller at din pandelampe pludselig løber tør. Du kan oplade den jævnligt, så du altid er sikker på, at der er batterier nok derpå til din cykeltur eller dit gøremål. På denne måde er batterierne i pandelampen genopladelige.

4

Hvorfor er en pandelampe smart at have?
Det er bare vildt smart med en pandelygte i rigtig mange situationer, hvor der er mørkt og du gerne vil have dine hænder fri til andre gøremål - og samtidig have nok med lys. Det kan være svært at ordne andre ting, hvis du skal holde en lommelygte i hånden samtidig.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.