Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

BMX og Skalhjelme

Læs mere om BMX og Skalhjelme her

BMX og Skalhjelme Bestsellers

Dagens tilbud

Birzman Unbrako sæt

Birzman Unbrako sæt

Spar 24%
169,00
129,00

Billig cykelutrustning


Skalhjelme hos Cykelgear.dk

Hos Cykelgear.dk har vi et bredt udvalg af forskellige slags cykelhjelme. Du kan bl.a. købe din nye skalhjelm hos os, hvis du mangler en ny hjelm til din BMX eller blot vil have en mere street cykelhjelm. Vores skalhjelme kommer i forskellige typer, farver og prisklasser, så der er rig mulighed for at finde en hjelm der passer netop til dig.
 

Skalhjelme – ikke kun til skatere

I dag er det ikke kun skatere og BMX brugere der gør brug af skalhjelme. Mange er begyndt at bruge denne type hjelm, da de har et lidt anderledes og mere enkelt udseende frem for den klassiske cykelhjelm. Skalhjelme fås både til voksne og børn samt med og uden skygge. Skyggen kan være en fordel at have på solrige dage, da skyggen kan være med til at skærme af for solen. Derudover vælger mange en skalhjelm, da den netop har et simpelt og strømlignet design. Som almindelige cykelhjelme kan en skalhjelm også let tilpasses til netop dit hoved, da man med drejespænden i nakken let kan spænde hjelmen til. Hvis man f.eks. køber en skalhjelm fra Nutcase, følger der desuden ofte ekstra puder med i forskellige størrelser. På denne måde kan man også sikre at hjelmen sidder helt perfekt på hovedet. Hvis du vil se et eksempel på en skalhjelm fra Nutcase, kan du klikke her. Her giver vi også råd omkring, hvordan hjelmen skal sidde på hovedet.

Et bredt udvalg af farver

Hos Cykelgear.dk har vi som sagt et bredt sortiment af skalhjelme i forskellige farver. En cykelhjelm er en af de vigtigste accessories, og hvorfor så ikke find en der passer perfekt til ens egen stil? Mange vælger den klassiske sorte skalhjelm, men hos Cykelgear.dk kan du også finde mange andre farverige hjelme i forskellige prisklasser. Du kan se hele vores udvalg af skalhjelme her på siden.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.