Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS bestil inden 17:00
PostNord HOME bestil inden 16:00
Modtag i morgen GLS bestil inden 17:00 PostNord HOME bestil inden 16:00

Cykelhjelme til børn

Hos Cykelgear.dk har vi både cykelhjelme til piger og cykelhjelme til drenge. Vi har populære cykelhjelme til børn fra en lang række gode producenter som bl.a. Abus, Lazer, Force og Met. Producenterne udvikler sikre cykelhjelme med fine detaljer og god komfort, hvilket er ekstremt vigtigt, når vores børn cykler og skal beskytte hovedet. De fleste af modellerne er også udviklet med god ventilation gennem ventilationshuller og insektnet. Vi har cykelhjelme til børn i alle aldre - uanset om de er 1 år, 2 år, 3 år, 4 år eller de er junior.

Vi har både farverige børnecykelhjelme, ensfarvede cykelhjelme og neutrale cykelhjelme. Så alt efter hvilken farve dit barn bedst kan lide, så har vi her på siden et bredt udvalg af cykelhjelme i forskellige farver og dermed og en hjelm til dit barn. Vi har seje cykelhjelme i vilde farver. Derudover kan du eksempelvis også finde cykelhjelme med dinosaur, enhjørninge, gravkøer, fisk og regnbuer på.

Hos Cykelgear.dk har vi cykelhjelme til både børn og junior - i størrelser fra 44 og op til 62.

Læs mere om Cykelhjelme til børn her

Cykelhjelme til børn Bestsellers

Dagens tilbud

Ass Savers bagskærm til montering under sadel hvid

Ass Savers bagskærm til montering under sadel hvid

Spar 62%
65,00
25,00

Billig cykelutrustning


Seje og gode cykelhjelme til børn hos Cykelgear.dk

Cykelhjelme til børn - Lazer Pnut Kineticore Hjelm Rainbow 46-50 cmNår dine børn skal på cykel afsted til skole, er det vigtigt at bruge cykelhjelm. Det kan også være til sport, de kan få brug for en god cykelhjelm. Hvis uheldet skulle være ude, kan et styrt eller en påkørsel, hvor barnet ikke bærer cykelhjelm, medføre alvorlige hovedskader hos barnet. Cykelhjelmen beskytter imod en hovedskade, hvis dit barn skulle komme ud for en alvorlig ulykke. Det kan derfor være altafgørende for dit barns sikkerhed at tage hjelmen på.

En anden vigtig del af at købe en ny cykelhjelm til dit barn, er at cykelhjelmen falder i barnets smag. Dermed er chancen nemlig markant større for at barnet vil huske hjelmen, da det er federe at tage cykelhjelm på, når man er vild med den. Vi har mange forskellige hjelme hos Cykelgear.dk, så der burde også være en sej cykelhjelm, dit barn godt kan lide. Vi har eksempelvis seje skaterhjelme og hjelme med gravkøer eller dinoer.

 

Den rigtige størrelse på cykelhjelm til børn

Cykelhjelme til børn - Abus MountZ Junior MTB Hjelm - Sort/OrangeDet er rigtig vigtigt, at du finder den rigtige størrelse cykelhjelm til dit barn, da den skal sidde korrekt på hovedet for at kunne give den mest optimale beskyttelse. Den helt rigtige cykelhjelm skal helst passe perfekt til hovedet. Passer hjelmen korrekt kan den nemlig ikke rutsje rundt på barnets hoved. Mål hovedet på dit barn - altså du skal måle omkredsen - for at finde den rette størrelse. Du måler omkredsen på dit barns hoved ved at tage et målebånd og føre det rundt om hovedet på det samme sted, som du vil placere en kasket, altså lige over ørerne og rundt på panden og baghovedet.

Hjelmen sidder rigtigt på barnets hoved, når den sidder lige på hovedet set fra siden. Stropperne skal strammes, så der maksimalt er plads til to fingre mellem stropperne og hagen. Spænderne ved ørerne skal sidde lige under ørerne.

De helt små hoveder skal også passes på, så derfor kan du også købe en cykelhjelm til baby. Her handler det igen om at måle hovedet og måske vælge en letvægtshjelm for at skåne barnets nakke. Det er typisk fra de er 9-10 måneder, at de er stærke nok til at bære en cykelhjelm.

Se vores størrelsesguide til cykelhjelme lige her!

 

Cykelhjelme til børn - hvad skal du vælge?

Når du skal vælge cykelhjelm til børnene, kan det være svært at vide, hvilken man skal vælge. Udover at det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og pasform, den rigtige style, som barnet elsker, så er der også andre detaljer, som du kan overveje vigtigheden af for netop dit barn.

Her er en liste over ekstra funktioner, der findes ved nogle børnecykelhjelme:

 

Cykelhjelme med indbygget lygte til børn

Cykelhjelme til børn  - Abus Youn-I Ace Hjelm Metallic Plum MattMange af de børne- og junior cykelhjelme som du finder her på siden har en masse lækre detaljer. Flere af cykelhjelmene her er cykelhjelme til børn med integreret baglygte. De kan lyse både fast eller med blink. Derudover er flere af modellerne også udstyret med reflekser. Cykelhjelme med reflekser øger synligheden ude i trafikken. De fleste børn synes også, det er fedt med lys på hjelmen. Og samtidig kan de cykle sikkert, når de bedre kan ses med led lys som baglygte på cykelhjelmen.

 

Cykelhjelme med MIPS til børn

Cykelhjelme til børn - Flere af vores cykelhjelme til børn har indbygget MIPS system. Med det nye MIPS system højnes sikkerheden, da den yderste del af skallen deler sig fra den inderste del. Dermed absorberes en større del af slaget end ved traditionelle cykelhjelme. Så hvis du er på udkig efter en børnehjelm med ekstra sikkerhed og ekstra beskyttelse, så kan en cykelhjelm med MIPS anbefales.

 

Cykelhjelme med autofit eller drejespænde til børn

Cykelhjelme til børn - Lazer Gekko Mips Børnehjelm 46-50cm Pink m. grønt spænde.Hvis du sommetider synes, det er lidt besværligt, at skulle justere børnenes cykelhjelme hver morgen, så findes der rent faktisk en løsning – det såkaldte autofit. Børnehjelme med Autofit-system gør det utroligt nemt at påsætte hjelmen på barnets hoved, da hjelmen automatisk tilpasser sig hovedets form.

Hvis du derimod gerne vil have en børnehjelm med drejespænde findes de også på siden herover. Her justeres hjelmens vidde i nakken.

 

Cykelhjelme med klassisk, Fidlock eller grønt spænde til børn

Cykelhjelme til børn -En funktion som især er med til at højne sikkerheden ved børnehjelme er det grønne spænde. Børnehjelme med grønt spænde er endnu en sikkerhedsfunktion, som sikrer at barnet ikke kommer ud for en farlig situation, hvor barnet kan blive kvalt, når barnet leger med cykelhjelm på. Det grønne spænde i hjelmene har den smarte funktion, at det udløses, hvis barnet hænger fast i noget.

Derudover er der det klassiske spænde, som klikkes sammen under hagen. Fidlock-spændet er variationen, hvor spændet klikkes af og på med en magnet.

 

Få hjælp til valg af cykelhjelm til børn

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice og få råd og vejledning til at finde det bedste match af cykelhjelm til dit barn. Sammen kan vi helt sikkert finde en cykelhjelm til dit barn.

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken cykelhjelm er bedst til børn?
Der er mange forskellige varianter af cykelhjelme til børn. Det vigtigste er pasformen, så sikkerheden derved er helt i top. Derudover findes der diverse andre ting at overveje. Læs mere om dem på Cykelgear.dk

2

Hvilken størrelse cykelhjelm til børn?
På Cykelgear.dk har vi både en størrelsesguide og en hjelmguide til at hjælpe dig med købet af cykelhjelm til børn.

3

Fra hvilken alder skal børn have cykelhjelm på?
Det anbefales, at børn er 9-10 måneder, før de bruger cykelhjelm. Ellers kan det være for hårdt til deres nakke.

4

Kan man få cykelhjelme med MIPS til børn?
Ja, det kan man. MIPS giver ekstra beskyttelse og sikkerhed i cykelhjelmen til børn.

5

Hvad er cykelhjelme med grønt spænde til børn?
Når cykelhjelme til børn har et grønt spænde, betyder det, at spændet har en sikkerhedsfunktion, som gør, at spændet åbner sig, hvis barnet hænger fast i noget.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.