Produkter


Garmin Edge 1030
Garmin Edge 1030

Garmin Edge 1030

Gratis fragt*
Modelnr.010-01758-10
FragtFra 0 kr.

På lager

2.99900

Vejl.:
4.99900
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Garmin
Garmin Edge 1030.

Garmins flagskib har fået ny overhaling, og har taget større skridt for at forbedre din cykeloplevelse.
Garmin Edge 1030 tager det bedste fra Edge 820 og Edge 1000 og kombinerer.
Størrelsen er ens med Edge 1000, så du får den store skærm med et meget tydeligt display.

En af de store nyheder er Garmins " Trendline Popularity Routing", der vælger rute til dig, i forhold til hvor andre cykelryttere med Garmin enheder har kørt. På denne måde får du vist veje der passer til dit behov, og du bliver ikke ledt ind over grus- eller markveje, når du kommer på din racercykel. Har du derimod computeren sat op til din cyklecross eller gravelbike, så viser den dig også grus- og markveje samt andre stier, der er perfekte til dine offroad oplevelser.
Ligesom med Edge 820 kan du få Edge 1030 til at give dig tre muligheder på ruter, du kan køre. Du skal vælge distancen du vil køre, samt hvilken retning du vil køre - så kan du køre ud i modvinden og hjem i medvinden.

Kører du med andre der har Garmin Edge 1030, er der lavet et kommunikationssystem, når alle ryttere er forbundet på Garmins "GroupTrack". Der forudindlæste beskeder du kan sende, hvor du beder gruppen om at vente på dig, komme med noget assistance i forbindelse med en defekt, eller du kan skrive, de bare skal køre videre uden dig. Der er således mulighed for at kommunikere med de andre ryttere uden at skulle fumle med telefonen.
Med "LiveTrack" kan du også se hvor de kører, og hvor stærkt de kører. Så er du konkurrenceminded, er det muligt at holde din fart højere end gruppen, når du ligger i udbrud på træningsturen - eller finde tilbage til dem, hvis du kører forkert.

Den nye in-line flush holder gør, at du kan sætte en ekstern batteripakke på undersiden af holderen og give strøm direkte til din Garmin enhed. Det betyder, du kan fordoble din batterilevetid, så du har op til 40timers batterilevetid.
Kører du uden ekstra batteri, kan du have op til 20timers batteri.

Med Connect IQ er der også kommet flere forbindelsesmuligheder. Som de andre nyere Edge modeller er der LiveStrava, så du kan se segmenterne rundt om dig, og følge om du er foran eller bagud.
Nu er der også kommet TrainingPeaks. Så hvis du kører efter programmer kan du forbinde Garmin og TrainingPeaks og dine træninger kommer automatisk ind på computeren og fortæller dig, hvilke intervaller du skal køre og i hvilke zoner du skal være.

Garmin Edge 1030 indeholder stadig de gamle gode funktioner i forhold til den nemme og personlige opsætning af dine skærme, lader dig lave træninger direkte på computeren og du kan tilslutte alle ANT+ enheder, så du kan få vist puls, kadence og watt, hvis du har det pågældende udstyr.

Computeren har også både bluetooth og WiFi, så du kan uploade dine træningsfiler til Garmin Connect lige efter du har afsluttet din tur. Er din computer sat op på WiFi kan den automatisk opdatere derhjemme, uden du behøver tilslutte din telefon, din bærebare computer eller andre ting.

Medfølger:
Garmin Edge 1030 GPS.
USB-kabel.
Strop.
Lynstartsvejledning.
Outfront mount (in-line flush).

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentGarmin
MonteringStyr
Kørt tidJa
DataoverførselJa
HøjdemålerJa
PulsJa
NavigationJa
GPSJa
Total kmJa
KadenceJa
BaggrundslysJa
Aktuel hastighedJa
Km tællerJa
UrJa
Max hastighedJa
KalorietællerJa
GennemsnitJa
Stop urJa
TrådløsJa
TemperaturJa
FarveSort
Vægt123 Gram
Stregkode / EAN753759173760

Se mere

Se mindre
Garmin Edge 1030
Luk X