Klik ikke på mig.
Modtag mandag
Bestil inden 15:00 Modtag søndag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag Bestil inden 15:00 søndag daoHOME Bestil inden 17:00 søndag GLS

Sadelpinde

Læs mere om Sadelpinde her

Sadelpinde Bestsellers

Billig cykelutrustning


Sadelpinde - hvad skal du vide?


Sadelpinden er en essentiel del af din cykel og din cykeloplevelse. Udover at holde på sadlen, så er det også sadlen der styrer i hvilken højde du sidder. Sadelpinden kan justeres i bunden og her skal man prøve sig frem, for at vælge den rigtige størrelse.

Vi fører et bredt udvalg af sadelpinde i de mest populære mærker som Force, XLC og BBB. Vi har også alle de forskellige diametere der findes. Det sikrer dig de bedste muligheder for den rigtige sadelpind til dig. 

Et sted at spare gram kan være ved at skifte din aluminiums sadelpind ud med en sadelpind i kulfiber. En sadelpind i kulfiber er en relativt billig opgradering. 
 

Hvilken størrelse skal du have?


Det er vigtigt at købe en sadelpind i den rigtige størrelse. Hvis du ikke vælger den samme bredde som det hul, der er i dit stel, så kan den enten ikke komme ned i hullet eller som falder ned i stellet, fordi den er for lille. Dog er der en løsning på sadelpinde, der er mindre end dit stel. Det er nemlig adapteren.

Adapteren giver dig mulighed for at kunne vælge imellem et bredere udvalg af sadelpinde. Hullet, hvor din sadelpind skal sidde har en helt bestemt diameter og det er essentielt at du vælger den helt rigtige. Ved at bruge en adapter ændrer du diameteren, så sadelpinde med mindre diameter end hullet stadig kan bruges uden at falde ned i hullet. En adapter er i praksis et hult rør, der mindsker diamteren. Find adaptere her
 

Tilbehør til sadelpind


Der findes mange forskellige typer af tilbehør til sadelpinde.

Sadelpinden bruges også til andre former for tilbehør og udstyr. Et af de mest brugte er bagskærmen, der i flere tilfælde kan monteres på sadelpinden. Mange benytter også sadelpinden til at montere baglygten. Det er også muligt med flere bagagebærere at montere dem direkte på sadelpinden.
​​​​​​​

Dropperpost


Går du og kigger efter det næste niveau på din mountainbike og tænker din sadelpind er en smule simpel? Så kan dropperpost til mountainbike måske være din næste opgradering.

Dropperpost er videreudviklingen af den traditionelle sadelpind. Dropperposten, der er udstyret med hydraulik, giver dig mulighed for at sende sadlen helt ned til stellet på cyklen. På mountainbike, hvor du står op, giver det dig mere bevægelighed og sikrer at sadlen ikke er i vejen.

​​​​​​​Sadlen styres af et håndtag eller fjernbetjening, der placeres på styret. Find vores store udvalg af dropperposts her

Vi hjælper dig med glæde i retning af den rigtige sadelpind til dig - du skal bare tage kontakt til vores venlige kundeservice.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.