Cavo

Cavo er et kendt svensk mærke, der blev gjort kendt i Danmark igennem Cykelgear.dk. Mærket er relativt ukendt i Danmark, men er i Sverige blevet populært og kendt for deres prisbillige alternativer til mange kategorier inden for alt, der har med cykling at gøre.

Du vil opleve at Cavo er synlige i en lang række af produktkategorier. De kombinerer et prisbilligt alternativ til de etablerede mærker indenfor eksempelvis Cykelhjelme til både børn og voksne, Cykelpumper, Cykellygter og en alenlang liste af reservedele.

Selvom de laver mange forskellige ting, så er kvaliteten stadig høj, hvilket man ser på bl.a. deres stærke cykellygter, der går helt op til 8000 lumen. Cavo står også bag nogle af de mest populære løbecykler og trehjulede cykler i vores sortiment. Det skyldes både udvalget, men også kvaliteten og prisen. her får du et produkt i en lavere prisklasse and andre produkter i samme kvalitet. 

De er dermed et brand, der kombinerer kvalitet, pris og en bred vifte af produktkategorier. Det betyder at selvom du leder efter Cavo bremseklodser, sadler, cykelhjul, ringeklokker eller måske møtrikker, så er der god mulighed for at det svenske mærke har et godt bud på det du søger.  Vi tilbyder den bedste pris på alle produkter fra Cavo og med længder Danmarks største udvalg af mærket. Vi fører over 350 forskellige produkter fra Cavo og mærket dermed et af de bredeste sortimenter inden for alt, der har med cykling at gøre. 

Er du stadig i tvivl om det er mærket for dig, så tag gerne fat i vores kundeservice, der med glæde vil guide dig i retning af et produkt du bliver glad for.
Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90