Dropper post

Her finder du vores store udvalg af dropper posts. En dropper post er en justérbar sadelpind, der giver dig mulighed for at hæve og sænke sadlen på cyklen, mens du cykler. Denne funktion og mulighed er især nyttig inden for mtb og downhill-cykling, hvor terrænet kan være ujævnt og det kan kræve hurtige ændringer i sadelhøjden.

Hos os finder du et fantastisk udvalg af dropper posts fra blandt andet Rock Shox, OneUp og Crankbrothers. Vi har et bredt udvalg af dropper posts i forskellige størrelser, så du kan finde præcis den, der passer til din cykel.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er en dropper post?
En dropper post er en justérbar sadelpind, du hurtigt kan justere op eller ned, samtidig med du cykler.
2
Hvilke fordele er der ved en dropper post?

Optimér din mountainbike-oplevelse med en dropper post

Sort dropper post til cykel fra ContecHvis du er en passioneret mountainbiker, ved du, hvor vigtigt det er at have det helt rigtige udstyr. En dropper post er blevet utrolig populær blandt MTB-ryttere, da den giver dig mulighed for at justere sadlen undervejs. Når du kører nedad, kan du hurtigt og effektivt få sadlen af vejen, hvilket giver dig mere bevægelsesfrihed og forbedrer din kontrol og manøvredygtighed,

En af fordelene ved en dropper post er, at du kan justere den uden at fjerne hænderne fra styret. Dette giver dig mulighed for at fokusere fuldt ud på dine bevægelser og terrænet foran dig. Vi anbefaler derfor, at du investerer i en dropper post, da den vil forbedre din køreoplevelse og gøre dig mere effektiv på stierne.

 

Find den bedste dropper post til dig

Når du vælger en dropper post, er det vigtigt at finde den rigtige størrelse, der passer til din cykel. Du skal tage højde for diameteren og længden på dropper posten samt kabelføringen - om den skal være indvendig eller udvendig.

Hos os finder du også et bredt udvalg af sadler og tilbehør til dropper posts. Mange dropper posts kommer ikke med en fjernbetjening som standard. Du kan dog finde fjernbetjeninger til dropper posts i vores kategori med tilbehør til dropper posts. Du kan dermed finde lige den fjernbetjening, der passer til din dropper post, og tilpasse den efter dine præferencer.