Dæk til hometrainer

Her på siden kan du finde vores udvalg af dæk til din hometrainer. Ønsker man at få det optimale ud af hometraineren, og samtidig undgå støj og snavs, så er disse dæk et absolut must-have til cyklen. Hvis du leder efter de perfekte dæk, så finder du dem her på siden!

Hos Cykelgear har vi et stort udvalg af dæk, som passer perfekt sammen med din hometrainer. Vi forhandler et bredt udvalg af producenter, og du kan bl.a. finde dæk fra Schwalbe, Continental, Tacx og Vittoria.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Specialdesignet dæk til din hometrainer

Mange diskuterer om det er nødvendigt at benytte specialdesignede dæk til hometraineren, da man jo som udgangspunkt bare bruger sin egen cykel til træningen. Men ideen med specialdesignede dæk er, at skabe optimal træning for dig. Denne type dæk er designet til at køre på silikone, hvilket er det materiale som rullerne er lavet i. Dette betyder at du undgår unødig slid på din hometrainer og dine dæk, ved at bruge cykeldæk der er skabt til formålet. Disse dæk er lavet i blødere materiale, og passer perfekt til rullerne.

Belastningen på dækket er langt højere når du bruger cyklen sammen med en hometrainer. Dækket varmes op, samtidig med at det påføres hård, koncentreret modstand fra rullen. Dette resulterer i forøget slid på både dæk og rulle. For at mindske dette, bruger de speciallavede dæk en gummiblanding der reducerer rullemodstanden og den interne friktion mellem dækkets forskellige lag. På den måde varmer du ikke dækket op i samme grad som ved brug af almene cykeldæk. Du vil derfor heller ikke opleve samme slitage på disse dæk, som ved brug af almindelige dæk. Ved brug af de rette dæk, kan du forlænge levetiden for både hometrainer og dæk. Derudover kan du også mindske støjen ved brug af specielle dæk. Har du ikke flere forskellige cykler til indendørs og udendørs træning, kan det konstante skift af hjul godt være upraktisk.

Bemærk at disse dæk kun er beregnet til at blive brugt sammen med den respektive træningsmaskine. Dækkene er derfor ikke beregnet til at blive brugt på landevej.