TOUR SALE! Spar op til 50 % her

CeramicSpeed UFO Drip Til Våde Forhold
CeramicSpeed UFO Drip Til Våde Forhold
CeramicSpeed

CeramicSpeed UFO Drip Til Våde Forhold

MODEL: 112161 (75798)
149,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus:
Er du også vild med at udfordre grænserne for din cykels ydeevne? Så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at vedligeholde din cykel og dens dele på bedst mulig vis. Hos CeramicSpeed har de dedikeret de sidste to årtier til at udvikle innovative keramiske lejer og drivkomponenter til cykler, der kan maksimere deres ydeevne og holdbarhed.

Men selv de bedste produkter i verden kan kun holde sig på toppen, hvis de bliver vedligeholdt og passet godt på. Derfor har Ceramic speed udviklet UFO-produktfamilien, der er den bedste mulighed for optimalisering, beskyttelse og pleje af din cykel og dens komponenter over tid.

Til dem, der cykler i konstant våde forhold, har Ceramic Speed udviklet den nye UFO Drip Wet Conditions. Denne unikke formel er skabt til at maksimere fordelene ved et voks-kædesmøremiddel, samtidig med at det modstår forringelse under våde kørselsforhold. Beskyt og plej din cykel, uanset vejret!

UFO Drip Wet Conditions er designet specifikt til at klare udfordringerne ved konstant vådt vejr og sikrer optimal ydeevne for din cykel. Giv din cykel den omsorg og beskyttelse, den fortjener, selv i de mest udfordrende forhold.

Specifikationsliste:

- Unikt udviklet til våde forhold

- Maksimerer fordelene ved voks-kædesmøremiddel

- Modstår forringelse under våde kørselsforhold

- Optimaydeevne i vådt vejr

 

God service til alle os, der cykler
Prismatch
Prismatch
365 dages returret
365 dages returret
Gratis fragt over
Chat med os
Chat med os
Alternative produkter
Relaterede produkter