Sæsonstart - stort udvalg til skarpe priser her.

Lappegrej til cykel

Her finder du alt, hvad du skal bruge, når du skal lappe cyklen efter en punktering. På denne side finder du blandt andet lapper, lappevæske, lim til lapningen, slangerasp, selvklæbende lapper, dæklapper og lappegrejssæt. Der findes også lappespray og reparationskit til tubeless.

Vi fører mange forskellige mærker indenfor lappegrej til cyklen - også det populære og kendte lappegrej fra TipTop. Du kan bruge lappegrejet til alle typer cykler - børnecykler, racercykel, mtb og citybikes.

På denne side finder du primært lappegrej til cykelslanger. Hvis du kører med tubeless, finder du lappegrej til tubeless her.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad skal jeg bruge af grej for at lappe min cykel?
Når du skal lappe cyklen, skal du bruge cykelpumpe, dækjern, slangerasp, lapper, lappelim og eventuelt også en balje vand. Se hvordan du gør på denne side.
2
Kan jeg lappe et cykeldæk?

Hvordan du lapper din cykel

Slangen kan være blevet bidt i stykker af dækket eller en genstand kan være kommet igennem dækket. Det kan være små flintsten, glas eller noget andet skarpt, der er trængt igennem dækket og har gnavet hul i slangen. Så skal den lappes med lappegrej eller du kan alternativt skifte til en ny cykelslange.

 

Lappegrej til cykelFølg disse steps - og lap nemt din cykel:
 

 • Afmontér dækket fra cykelhjulet

  Når du skal afmontere dit dæk, er det nemmest at bruge et​​​ dækjern til formålet.
   

 • Tag cykelslangen ud

  Tag cykelslangen ud ved at tage fat, der hvor ventilen er monteret.
   

 • Find hullet i cykelslangen

  Nogle gange er det slet ikke nødvendigt at lede, hvis bare du pumper slangen lidt, kan du både se og høre, hvor luften siver ud. Andre gange er det lidt sværere at finde hullet. Her kan du bruge den klassiske metode med en balje vand, hvor du først pumper slangen, så der er luft i, og forsigtigt kører slangen gennem vandet, indtil du ser bobler i vandet. En sidste og ret smart metode er at bruge en hulfinder. Det er en lille boks med små meget lette kugler, som flyver rundt i æsken, når den føres forbi hullet. Køb en hulfinder her!
   

 • Klargør hullet til lapning

  Tjek først om der sidder en sten eller andet i hullet, som skal fjernes. Det er en god ide at slibe lidt på slangen, der hvor hullet er, da det giver mere tekstur på materialerne, som derved lettere kan binde sig sammen, når der er mere overflade at binde på.
   

 • Sæt lap på hullet

  Påfør lim på og omkring hullet. Sæt derfor en lap på hullet, så den dækker hullet og området omkring hullet. Når limen er tør - efter ca. 5-10 minutter - fjerner du den tynde gennemsigtige plast, som sidder ovenpå lappen.
   

 • Test din lapning

  Du skal nu pumpe luft i slangen og tjekke om din lapning holder.
   

 

Der er selvfølgelig også huller i enten cykeldæk eller slange, som ikke kan lappes. For eksempel hvis hullet simpelthen er for stort til at kunne lappes igen. I dette tilfælde er det nødvendigt at købe et nyt dæk eller en ny slange.
 

​Udover lappegrej til cykelslanger har vi også lapper til dæk. Og vi har selvklæbende lapper, som er hurtige at bruge, når du er på farten. Derudover findes der selvfølgelig også lappesager til tubeless dæk.