Produkter


Kategorier
Cykelslanger

Vi har et stort udvalg af cykelslanger til MTB, racercykel, citybikes m.m. Vi har gjort det let at finde den rette cykelslange ved at dele dem op i kategorierne herover.

Grundlæggende kan en cykelslange beskrives som værende en lang lukket gummi ballon der ligger inde i dækket.
Cykelslangens funktion er at agere som en luftpude mellem cyklen og underlaget samt hjælpe dækket til at fungere optimalt. Hvordan en cykelslange bruges afhænger af hvilken type cykel den bruges på og under hvilke forhold. Dette har vi uddybet nedenfor.

Cykelslanger er typisk lavet i butyl da dette er et billigt materiale der giver en god slange. Cykelslanger i laxet vinder dog mere og mere frem, da de har bedre køreregenskaber og lavere vægt, dog koster de lidt mere.
 
Cykelslange til racercykel
På en racercykel handler det i høj grad om effektiv kraftoverførsel og mindre om godt greb, derfor vil man typisk have et meget højt lufttryk i sin cykelslange dette giver et luftkammer i cykelslangen der ikke giver ret meget efter og dermed ikke bruger de watt som man træder.

Cykelslanger til MTB / Mountainbikes
På mountainbike / MTB handler det i høj grad om at opnå så godt greb som muligt, derfor vil man her typisk have så lavt tryk i cykelslangen som muligt, da dette giver cykeldækket mulighed for større kontaktflade og dermed bedre kontakt med underlaget.

Cykelslanger til almindelige cykler og citybikes
På en citybike / almindelig cykel, gælder det mest om at opnå en god komfort med et godt greb og man vil derfor typisk give cykelslangen et tryk mellem det man bruge på en racercykel og en MTB, trykket står dog altid på siden af dækket, så det er simpelt at finde ud af.
 
 
Ventil i cykelslange
Cykelslanger laves med en af tre typer ventiler nemlig autoventil (som man kender fra bil, MC, Scooter og mere), Racerventil (som er mest udbredt på Mountainbikes / MTB, racercykler, citybikes med smalle dæk med flere) og Dunlop ventil som også kaldes alm. ventil, denne er meget udbredt på citybike især klassiske citybikes som bedstemorcykler og cykler med ballondæk.
 
For mere information om ventilerne samt en komplet guide til at finde den rigtig slange, klik her.

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.