Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Citybike slanger

Læs mere om Citybike slanger her

Citybike slanger Bestsellers

Dagens tilbud

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

Spar 38%
239,00
149,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Cykelslanger til citybikes

Hos Cykelgear.dk har vi et stort udvalg af cykelslanger til forskellige cykler. Du kan finde slanger til alt fra MTB, racercykler, børnecykler og citybikes.
En citybike er en helt almindelig hvedagscykel, så du skal ikke blive fortvivlet når du hører ordet citybike. Derfor er citybike slanger også helt almindelige cykelslanger. En cykelslange er den lange gummiballon der ligger inde i dækket, og dens funktion er at fungere som luftpude mellem cyklen og underlaget. På den måde er slangen med til at få dækket til at fungere optimalt.


Citybike slanger

På en citybike gælder det om at opnå en god komfort med et godt greb. Derfor vil lufttrykket typisk være en blanding af den mængde luft der skal i en slange til en MTB og en racercykel. Trykket står dog altid på siden af dækket, så fortvivl ej, hvis du en dag skal have luft i slangen.


Jeg er punkteret

Nogle gange hænder det at man punkterer. Det kan enten være fordi du har kørt over noget skarpt som f.eks. glasskår eller måske du er kørt op over en kantsten og har fået klemt slangen på fælgen. Uanset årsagen er der hjælp at hente. Afhængig af størrelsen på hullet, kan du selv forsøge at lappe det med noget lappegrej. Har du aldrig prøvet at lappe en cykelslange før, så kan du tjekke vores guide ud lige her.
Hvis det ikke kan betale sig at lappe hullet, kan du vælge at købe en ny slange. Du kan faktisk selv skifte dine citybike slanger. Du kan se vores guide om hvordan man gør lige her.  


Hvilken slange skal jeg købe?

Er du i tvivl om, hvilken citybike slange du skal købe, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, og dermed sikre du at du finder den cykelslange der passer perfekt til din citybike.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.