Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 17:00
Modtag i morgen GLS Bestil inden 17:00

Pumpe til gaffel / dæmper

Læs mere om Pumpe til gaffel / dæmper her

Pumpe til gaffel / dæmper Bestsellers

Billig cykelutrustning


Mange er ikke klar over hvor vigtigt det er, at have et tilstrækkeligt lufttryk i forgaflen og dæmperen, når du suser rundt på din MTB. Men vi garanterer at køreoplevelsen bliver meget bedre, hvis du har styr på lufttrykket. Derfor har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af pumper til forgaffel og dæmper, lige her på siden.

Vi forhandler forskellige pumper fra en række producenter. Du kan bl.a. finde mærker som Giyo, Rock Shox, BBB og mange andre.

Hvorfor er en pumpe til forgaflen vigtig?
Hvis du har en forgaffel eller bagdæmper med luftkammer, har du mulighed for at justere lufttrykket deri, hvilket kan have en betydning for hele din køreoplevelse. Nogle vælger at få justeret deres lufttryk ved cykelmekanikeren, men vi garanterer at det er super nemt at gøre selv – og så er det altid tilfredsstillende at fikse sin egen MTB!

Det virker måske en smule ”nørdet” at begynde at kontrollere lufttrykket i forgaflen, men ved at gøre dette vil du kunne optimere din køreoplevelse og tilpasse lufttrykket til din vægt og kørestil. Det rigtige tryk i forgaflen kan gøre forskellen på om din cykel kører godt, eller om den kører fantastisk!

De fleste producenter har et anbefalet tryk på siden af gaflen. Vi anbefaler at du ser dette som vejledende og prøver dig frem med forskellige tryk, så du kan finde det der passer bedst til dig og din kørestil.

Køb pumper til gaffel og dæmpere hos cykelgear.dk
Pumper til gafler og dæmpere er altså specialdesignet til at luftaffjedre med. Vores pumper er udstyret med manometer, så du kan holde øje med trykket. På den måde kan du let kan tilpasse trykket til din kørestil og eventuelt efter fabrikantens visning.

Nogle pumper deres gaffel og dæmpere ofte, mens andre nøjes med at pumpe når de kan mærke at lufttrykket er faldet for meget. Vi anbefaler at man prøver sig lidt frem, så man kan finde ud af hvad der fungerer bedst for en. Hvor meget og hvor tit du skal pumpe, afhænger af din kørestil og hvor meget du kører på din cykel.

Hvis du vil se hvordan man bruger en gaffelpumpe, så har vi smidt en YouTube-video op. Den finder du ved at trykke på linket her.

Er du i tvivl om lufttrykket på din gaffel eller hvilken pumpe du skal vælge, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi vil gøre alt for at rådgive og vejlede dig om vores forskellige produkter og hvordan du finder frem til den helt rigtige pumpe.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.