Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Co2 pumper og patroner

Læs mere om Co2 pumper og patroner her

Co2 pumper + patroner Bestsellers

Dagens tilbud

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

Spar 38%
239,00
149,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Stort udvalg af co2-patroner og co2-pumper


Hos Cykelgear.dk kan du finde et bredt udvalg af CO2 cykelpumper og patroner. Vi forhandler patroner i forskellige størrelser, samt pumper fra et hav af mærker. Du kan bl.a. finde produkter fra producenter som SKS, Zefal, Lezyne og mange andre. Du finder nemt billige co2-patroner hos os og med vores Prismatch er du sikret den laveste pris på markedet uanset hvilket hvilke co2-patroner og co2-pumper du vælger.

Inden du anskaffer dig en CO2 cykelpumpe, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring dit behov for denne type pumpe. Derudover er det vigtigt at du sørger for at pumpehovedet passer sammen med den ventil, der er på dit cykeldæk.
På denne side kan du læse lidt mere om CO2 pumper, deres funktion og design. Der bliver også gennemgået fordele og ulemper ved at benytte netop denne type cykelpumpe. Der findes også mange multitool med Co2-pumpe i. Det gør det nemt for dig at samle alle tingene i sadeltasken. De fleste størrelser sadeltasker kan indeholde både dit multitool, pumpehoved og Co2-patroner. Du kan finde alle vores sadeltasker her

CO2 cykelpumper

CO2 cykelpumpen er en forholdsvis lille og simpel pumpe, som hurtigt kan fylde luft i din slange.  Selve pumpen kommer i et enkelt design, bestående af et pumpehoved, som man sætter sammen med en patron.
Selve pumpen fås i forskellige udformninger og det er derfor vigtigt at du sørger for at pumpehovedet passer på den ventil der sidder på dit dæk. Derudover skal du være opmærksom på de forskellige gevind der sidder på hhv. patronerne og pumperne. Hvis du køber patroner uden gevind, så er det selvfølgelig vigtigt at de kan sidde på pumpehovedet, og omvendt.

De forskellige patroner til CO2 pumper kommer i forskellige størrelser, alt efter hvilken type af slange du skal have fyldt op. Hos cykelgear.dk kan du finde patroner med hhv. 12, 16 og 25 gram. Jo større patroner du køber, jo større slange skal pumpes op (jo flere gram, jo mere luft). De helt store patroner er primært rettet mod store MTB dæk.
Vær opmærksom på at patronerne kun kan bruges en enkelt gang og dermed ikke kan genopfyldes. Du kan finde alle patroner her.

Inden du køber en CO2 cykelpumpe

Det er vigtigt at du sikrer at din kommende cykelpumpe passer til ventilen på din cykel. Er du i tvivl om de forskellige ventiler, så har vi lavet en guide til dig, lige her.
Her kan du læse om de forskellige ventiler, således du vælger den cykelpumpe der passer på din ventil.

En anden ting du skal overveje inden du investerer i en CO2 cykelpumpe, er dit behov for hurtigt at få påfyldt luft. Rent praktisk fungerer en CO2 pumpe ved at man, efter at have skruet patronen på pumpehovedet, ”åbner” for luften indtil slangen. Påfyldningen går virkelig stærk og det er bestemt den hurtigste måde at fylde luft i slangen på.

Fordele og ulemper ved CO2 pumpen

Den klare fordel ved at benytte en CO2 pumpe er, som før nævnt, at pumpen er ekstremt hurtig til at fylde luft i din slange. CO2 pumpen kan opnå et højt dæktryk på meget kort til, hvilket kan være gavnligt i nogle situationer.
En anden fordel ved at benytte denne type cykelpumpe, er at man ikke så let kommer til at knække ventilen under påfyldning, da man kan holde pumpen stille. En CO2 cykelpumpe er også yderst kompakt, så du let og praktisk kan have den med.

Vær opmærksom på at pumpehovedet skal have kontakt til ventilen, så du undgår at luften suser ud, i stedet for ind i slangen. Derudover skal man overveje den molekylære sammensætning af almindeligt luft og CO2: nogle vil nemlig opleve at deres cykler hurtigere skal have luft igen efter brug af CO2.

Find CO2 cykelpumper hos Cykelgear.dk

Er du i tvivl om CO2 cykelpumperne, deres anvendelse og funktion, så kontakt gerne vores kundeservice. Her sidder vi klar til at rådgive og vejlede dig omkring vores udvalg af CO2 pumper og andre typer cykelpumper. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem den rette cykelpumpe. Her kan du se vores video om hvad du skal kigge efter, når du køber pumpe. Så kan du finde en pumpe, der passer til din ventil og dine behov.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.