Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Ventilforlænger og ventiladapter

Her finder du blandt andet ventilforlængere, ventadaptere, ventilgummi og ventilkegler til din cykel. Der findes flere forskellige slags - og det vigtigste her, er at du køber den, som passer til den type ventil du har på din cykel.

Vi har ventilforlængere og -adaptere fra nogle af de anerkendte topbrands såsom Continental, Schwalbe, Birzman, Topeak og Zipp.

Læs mere om Ventilforlænger og ventiladapter her

Ventilforlænger og adapter Bestsellers

Billig cykelutrustning


Værd at vide om ventilforlængere og ventiladaptere

Sort og guld ventiladapter fra XLCNår det handler om cykeldæk og ventiltyper, er der tre primære ventiltyper. Når du skal udvælge og købe ventilforlængere og ventiladaptere er det vigtigt, at du køber til den type ventil, som du har på din cykel, da det har betydning for pasform og funktion. Derfor får du her en oversigt over de tre mest gængse ventiltyper:

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvad er en ventilforlænger?
En ventilforlænger er et redskab, der bruges til at forlænge ventilen på et dæk. Med forlængeren kan du nemmere pumpe luft ind i dækket, især når adgangen til ventilen er vanskelig at nå. Dette bruges ofte på cykler, motorcykler og køretøjer, hvor ventilen er placeret på en svært tilgængelig position.

2

Hvad er en ventiladapter?
En ventiladapter er en enhed, der bruges til at forbinde forskellige typer ventil- eller gevindstørrelser, så de kommer til at passe korrekt sammen. Du kan eksempelvis ændre størrelsen eller typen af gevind. Det bruges ofte i situationer, hvor kompatible forbindelser ellers ikke ville passe sammen.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.