Ventilforlænger og ventiladapter

Her finder du blandt andet ventilforlængere, ventadaptere, ventilgummi og ventilkegler til din cykel. Der findes flere forskellige slags - og det vigtigste her, er at du køber den, som passer til den type ventil du har på din cykel.

Vi har ventilforlængere og -adaptere fra nogle af de anerkendte topbrands såsom Continental, Schwalbe, Birzman, Topeak og Zipp.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er en ventilforlænger?
En ventilforlænger er et redskab, der bruges til at forlænge ventilen på et dæk. Med forlængeren kan du nemmere pumpe luft ind i dækket, især når adgangen til ventilen er vanskelig at nå. Dette bruges ofte på cykler, motorcykler og køretøjer, hvor ventilen er placeret på en svært tilgængelig position.
2
Hvad er en ventiladapter?

Værd at vide om ventilforlængere og ventiladaptere

Sort og guld ventiladapter fra XLCNår det handler om cykeldæk og ventiltyper, er der tre primære ventiltyper. Når du skal udvælge og købe ventilforlængere og ventiladaptere er det vigtigt, at du køber til den type ventil, som du har på din cykel, da det har betydning for pasform og funktion. Derfor får du her en oversigt over de tre mest gængse ventiltyper:
 

  • Racer/Presta-ventil: Den mest populære ventiltype, som er kendt for sin slanke profil. Den bruges mest på racercykler og mountainbikes. Den kræver en låseknap og er mindre tilbøjelig til lækager.
     

  • Auto-ventil: Denne ventiltype er bredere og mere robust, og den ligner dem på biler. Den bruges ofte på bycykler og børnecykler. Den kræver ingen låsemekanisme.
     

  • Dunlop/Alm. ventil: Denne ventiltype er mindre almindelig. Den ligner en kombination af de to andre ventiltyper. Den har en mellemstor diameter og en lignende låsemekanisme som presta-ventilen.