Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 17:00
Modtag i morgen GLS Bestil inden 17:00

Batteri og lader til elcykel

Her finder du et udvalg af batterier, ladere til batterier og covers til elcykel. Uanset om du har brug for et nyt batteri eller ønsker at opgradere din cykel med et bedre batteri, er det her, du skal søge.

Det er praktisk at have en ekstra oplader til din cykel, så du kan have en derhjemme og en med dig, når du er på farten. Derudover har du også mulighed for at øge kapaciteten på dit batteri, så du kan køre længere på en enkelt opladning.

Husk at sikre dig, at både batteri og oplader passer til den specifikke elcykel, de skal bruges til. Dette inkluderer at spænding, stik og monteringsinterface skal matche.

Vi forhandler flere forskellige batterier og ladere til batterier fra en lang række kendte mærker, som blandt andet inkluderer E-Fly, Promovec og Shimano.

Læs mere om Batteri og lader til elcykel her

Batteri og lader Bestsellers

Billig cykelutrustning


Batteri til elcykel og levetiden på batteriet

Elcykler har revolutioneret den måde vi pendler, udforsker og nyder vores omgivelser på. Elcyklen giver dig nemlig mulighed for at cykle ubesværet gennem byen eller udforske bakker og dale med minimal anstrengelse. Men for at elcyklen fungerer optimalt og som den perfekte ledsager, er et pålideligt batteri altafgørende.

Batteri til elcykelHer er nogle punkter til, hvorfor batteriet er en vigtig del af din elcykel:
 

 

Vælg det rigtige batteri til din elcykel

Batteri til elcykelHer har vi lavet en liste over det, som du skal have i tankerne, når du skal finde ud af hvilket batteri, du skal vælge til din elcykel:
 

 

Hvordan du oplader og vedligeholder dit elcykel-batteri

De fleste vil nok gerne have lang levetid på deres elcykelbatteri, og at batteriet kan holde til mange opladninger. Herunder er nogle fif, som du kan bruge til alle batterier og som forlænger levetiden på dit batteri:
Oplader til batteri til elcykel

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilket batteri er bedst til elcykel?
Det bedste batteri til elcykel afhænger meget af dine personlige behov og præferencer. De mest almindelige typer af batterier til elcykler er: lithium-ion (Li-ion) og lithium-polymer (LiPo). Li-ion-batterier er populære på grund af deres balance mellem vægt, kapacitet og levetid. LiPo-batterier kan være lettere og have højere kapacitet. Dog kræver de typisk mere vedligeholdelse. Vælg et batteri med tilstrækkelig kapacitet til dine kørselsbehov og sørg for at vedligeholde det korrekt.

2

Hvor længe holder et batteri til elcykel?
Levetiden på dit batteri afhænger af flere forskellige faktorer, herunder batteritype, dit brugsmønster og vedligeholdelse. Generelt har et godt vedligeholdt Li-ion-batteri en levetid på 3-5 år eller cirka 500-1000 opladninger. Herefter vil dit elcykelbatteri gradvist blive dårligere i forhold til kapacitet af strøm. Men hvis du putter dit batteri i opladeren på de rette tidspunkter og opbevarer det ved stuetemperatur, kan du forlænge levetiden på dit gamle batteri - og undgå en for tidlig udskiftning af batteri.

3

Hvor stort skal batteriet på en elcykel være?
Størrelsen af batteri afhænger af dine kørselsbehov. Hvis du primært kører korte afstande i fladt terræn, kan et mindre batteri være tilstrækkeligt. Hvis du planlægger længere ture eller kører i kuperet terræn, bør du overveje et batteri med større kapacitet for at være sikret tilstrækkelig rækkevidde. De fleste moderne elcykler leveres med batterier med kapaciteter på 400Wh til 700Wh eller mere.

4

Hvad koster et nyt elcykel-batteri?
Prisen på et nyt batteri til din elcykel kan variere betydeligt afhængigt af type af batteri, kapacitet og mærke. Hav en forventning om at betale et sted mellem 2.000 og 5.000 kroner eller mere for et nyt batteri af god kvalitet. Det er vigtigt at vælge et batteri, der passer til din cykelmodel. Husk også at være opmærksom på garantier og kvalitet, når du køber et nyt batteri.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.