Kombipedaler - klik/alm/spd/look

Vi har et bredt udvalg af kombi-pedaler inde for de mest brugte og kendte mærker. Dertil har vi kombi-pedaler til skarpe priser, så du eventuelt kan prøve konceptet af og se om det er en løsning for dig. Vi har blandt andet kombi-pedaler fra Exustar, Shimano og XLC, der alle er gode bud på producenter af Kombi pedaler.

De fleste klikpedaler er med indvendige lejer, der giver dig optimal kraftoverførsel, som i praksis betyder flere watt for den energi du har brugt. Husk at få smurt fedt på dine pedaler inden montering. Det vil give dig en fordel under påsætning, men især hvis de skal af igen.

All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

Hvem kan bruge kombipedaler?

Kombipedalen er til dig, der vil kunne klikke i dine pedaler, men samtidig kunne bruge cyklen til almindelig bykørsel med normale sko. I praksis er der kliksystem på den ene side og på den anden side er der flade pedaler.

Den mest populære kombination er flad og SPD-kliksystem. Det er  grundet at denne pedal type er mest populær blandt mountainbikere, som enten bruger eksempelvis en kliksko og et par Five Ten sko til flats ved siden af. De kan også være brugbare til spor i weekender og hverdagsaftener og til arbejde/skolependling om dagen. 

Eksempel denne pedal giver dig mulighed for at prøve kombinationen af flade, almindelige pedaler og en klikpedal til en lav pris. Find den her

Vi har prismatch på alle vores produkter og derfor også på kombi pedaler og spd pedaler. Hvis ikke vi er billigst på produktet, så brug knappen "prismatch". Så matcher vi med glæde prisen inden for de gældende vilkår. 

Er du i tvivl om kombipedaler er den rigtig løsning for dig eller måske hvilken pedal, der er bedst til dine behov? Så tag kontakt til vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig i den rigtige retning!