Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Klinger til cykel

Her finder du et bredt udvalg af klinger til flere forskellige typer cykler, blandt andet racer, mtb og elcykler. Klingerne findes i forskellige størrelser og med forskelligt antal tænder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af klinger fra nogle af de mest populære mærker på markedet, herunder Shimano, SRAM og AbsoluteBlack.

Læs mere om Klinger til cykel her

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken klinge skal jeg købe?
Når du skal udvælge en klinge, er det vigtigt, at du kender målene på dit kranksæt, herunder fixmålet (BCD - Bolt Circle Diameter) og antallet af huller til montering. Du bør også vælge antallet af tænder på klingen baseret på dine præferencer og om dit kranksæt har en, to eller tre klinger i alt.

2

Skal jeg skifte andet end klingen?
Ikke nødvendigvis, men for at få det bedste ud af din cykel kan det være en god idé at overveje en opgradering og udskifte andre vigtige komponenter såsom forskiftere, bagskiftere, kæder og kranksæt. Disse komponenter arbejder sammen med klingen for at sikre en problemfri køreoplevelse.

 

Hvad er en god klinge til din cykel?

Sort klinge til racer fra ShimanoI dag er 1X-drivsystemer blevet utroligt populære blandt cyklister. Disse systemer bruger kun en enkelt klinge foran i stedet for det traditionelle setup med to eller tre klinger. Der er flere fordele ved 1X-drivsystemer, herunder en forenkling af gearskift og en bedre mulighed for at kæden sidder ordentligt fast på klingen.

En god klinge spiller en vigtig rolle i at sikre, at din cykel kører godt. Den er ansvarlig for at overføre dine kræfter fra benene til kæden, så den skal have et godt greb om kæden.

 

Valg af klinge til cyklen

Når du skal finde en ny klinge, skal du kende målene på dit kranksæt. Det er især vigtigt at kende fixmålet (BCD - Bolt Circle Diameter) samt antallet af huller, som klingen skal monteres med. Alternativt kan du også finde klinger med direkte montering. Derudover skal du vælge antallet af tænder på klingen, afhængigt af dine præferencer og om du bruger et kranksæt med en, to eller tre klinger i alt.

For at få det bedste ud af din cykel, kan du overveje, om du også skal have udskiftet andre vigtige komponenter som forskiftere, bagskiftere, kæder og kranksæt. Alle disse komponenter arbejder sammen med klingen for at sikre en problemfri køreoplevelse.

 

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.