KMC

Med over 40 års erfaring indenfor produktion af cykelkæder har KMC helt sikkert en kæde, der passer til ethvert gearsystem. Deres fokus er at lave produkter, der fungerer 100% og har lang levetid.

Kuei-Meng Industrial Co. Ltd blev grundlagt af Charles Wu i 1977. De første cykelkæder fra KMC blev udviklet og produceret i Taiwan ved hjælp af nogle gamle brugte maskiner. På det tidspunkt var KMC verdens mindste kædefabrik, men hr. Wu troede på, at med vedvarende dedikation og en stræben efter perfektion, ville KMC blive verdens største kædeleverandør.

KMC er sidenhen vokset til at være en global aktør og er i dag en af verdens største producenter af cykelkæder. For at understøtte global produktion og salg, har de i øjeblikket 11 produktionsanlæg og 16 distributionsenheder i Taiwan, Kina, Holland, USA, Indonesien og Vietnam. KMC leverer produkter og service til kunder i over 150 lande og er blevet en vigtig leverandør i cykelverdenen.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvorfor er cykelkæder fra KMC gode?
KMC-cykelkæder er gode på grund af deres kvalitetsmaterialer, præcisionsfremstilling, lang levetid, kompatibilitet og innovativ teknologi.
2
Passer KMC-cykelkæder til alle typer cykler?

Kæder til indvendige gear og udvendige gear

Hos Cykelgear forhandler vi et stort udvalg af cykelkæder, samleled, klinger og gearhjul til både udvendige og indvendige gear fra KMC. Opgradér din cykel og køb pålideligt KMC-cykeludstyr til en god pris hos os.

Klik på nedenstående links og se produkterne fra KMC: