Sæsonstart - stort udvalg til skarpe priser her.

Køb en ny kæde til din cykel

Her finder du vores samlede udvalg af alle typer kæder til din cykel. Uanset om du leder efter en cykelkæde til indvendige gear, en cykelkæde til udvendige gear, samleled til cykelkæden eller måske en ny cykelkæde til BMX, vil du kunne finde den i kategorierne her. Vi har cykelkæder til racer, gravel, mtb og bmx.

Vi fører alle de kendte mærker, men har stadigvæk noget til enhver pris. Vi fører populære mærker såsom SRAM, Shimano, KMC, Campagnolo, Sunrace og Lynx. ​​

 

Læs mere

FAQ

1
Hvilken cykelkæde skal jeg købe?
Når du skal købe en ny cykelkæde, skal du vide om du har indvendige eller udvendige gear, så du får købt den rigtige kæde, der er kompatibel med netop din cykel. Der findes også særlige cykelkæder til BMX. Læs mere om forskellen på siden.
2
Hvornår skal du skifte kæde på din cykel?

Stort udvalg af forskellige cykelkæder

Det er en stor fordel at købe en god og holdbar kæde til din cykel, da cykelkæden så også holder længere. Hvis din cykel står ude eller bruges til pendling, kan det endda også være en god ide, at du køber en antirust-cykelkæde, så du undgår rust på kæden.

Det er med tiden blevet populært at købe en cykelkæde i den lidt dyrere ende, for eksempel cykelkæder med hollow pins. Derudover kan cykelkæden også købes i en farve, der passer til cyklens farver. Det kan være en cykelkæde i sort, sølv, guld eller måske oil slick.

 

Hvornår du skal skifte cykelkæde

Du skal bruge en ny kæde, hvis din kæde er blevet slidt, rustet igennem eller måske endda knækket helt over. Vi har billige cykelkæder til alle typer cykler, så du altid kan få fat i en ny, når du har behovet. Er du i tvivl om, om din kæde er slidt? Så overvej at få fat i en kædeslidsmåler, der gør det nemt for dig at vurdere om en kæden synger på sidste vers. 

 

Cykelkæder til udvendige eller indvendige gear

Det første du skal gøre dig klart er, om du bruger indvendige eller udvendige gear. Der er nemlig forskel på, hvilken kæde du skal bruge. Der er forskel på både udformningen og tykkelsen, når vi ser på de to typer af gear.

Hvis du har udvendige gear skal du tælle hvor mange tandhjul, du har på din kassette. Det er det, der typisk vil blive refereret til som speed. Så kan du nemt vælge den rigtige cykelkæde med vores filterfunktion. Du skal du også afdække hvilket gearsystem, du har på din cykel. Systemerne kan for eksempel hedde SRAM, Shimano, Campagnolo eller Sunrace.

Hvis du er i tvivl om en eller flere ting, når du leder efter en ny cykelkæde, så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon, mail eller chat. Hvis du finder et af vores produkter til en lavere pris i en dansk butik, matcher vi gerne prisen!