Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
PostNord HOME bestil inden 14:00
Modtag i morgen PostNord HOME bestil inden 14:00

Kæder

Læs mere om Kæder her

Her finder du vores samlede udvalg af alle typer kæder til din cykel. Så uanset om du leder kæder til indvendige gear, kæder til udvendige gear, samleled eller måske en ny kæde til BMX, så vil du kunne finde den i disse kategorier. 

Du skal bruge en ny kæde, hvis din kæde er blevet slidt, rustet igennem eller måske knækket helt over. Vi har billige kæder til alle cykler, så du altid kan få fat i en ny, når du har behovet. Er du i tvivl om du din kæde er slidt? Så overvej at få fat i en kædeslidmåler, der gør det nemt for dig at vurdere om en kæden synger på sidste vers. 

Det første du skal gøre dig klart er om du bruger indvendige eller udvendige gear. Der er nemlig forskel på hvilken kæde du skal bruge. Der er forskel på både udformningen og tykkelsen, når vi ser på de to typer af gear.

Hvis du har udvendige gear er det nødvendigt at tælle hvor mange tandhjul du har på din kassette (det er det, der typisk vil blive refereret til som "speed"). Så kan du nemt vælge den rigtige kæde med vores filter-funktion. Du skal du også afdække hvilket gearsystem du har på din cykel. Systemerne kan hedde SRAM, Shimano, Campagnolo eller Sunrace.

Vi fører alle de kendte mærker, men har stadigvæk noget til enhver pris. De specifikke gearsystemsproducenter producerer også deres egne kæder og samleled. Derudover har vi mærker som Force, XLC, Sunrace, og Lynx. ​​

Hvis du er i tvivl om en eller flere ting, når du leder efter en ny kæde, så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon, mail eller chat. Hvis du finder et af vores produkter til en lavere pris i en dansk butik, så matcher vi gerne prisen!

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.