Tilbudsfest - mere end 3000 tilbud. Spar op til 40% her.

Klodser til skivebremser

Bremser cyklen dårligt? Så kan det være fordi at du skal have nye bremseklodser til din skivebremse på cyklen. Det er vigtigt engang imellem at få skiftet sine bremseklodser, især hvis de er ved at være godt nedslidte. Det er jo trods alt bremseklodserne der sikre, at du kan bremse godt, hvis du en dag skulle have brug for at bremse hårdt op.

Her hos Cykelgear finder du et stort udvalg af forskellige slags bremseklodser til skivebremserMTB og racercykel.

Er du i tvivl om, hvilken type du allerede har, er der her en smart guide der hjælper med at finde ud af det. Klik her

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Slidte bremseklodser på cyklen?

Det er helt normalt at bremseklodser slides ned, og det er kun en god ting. Det betyder at du har brugt dem, og at de har stoppet dig når behovet har været der. Heldigvis er det billigt og nemt at skifte bremseklodserne på sin cykel, og du skal ikke være ked af at kaste dig ud i projektet. Man kan nemlig sagtens skifte klodserne til skivebremsen selv. Hvis du er lidt usikker på hvordan man skifter bremseklodserne, så har vi lavet en video du kan se her

 

Flere forskellige typer klodser til skivebremse

Ud over de forskellige bremseklodsmodeller, er der også forskellige matrialer som organisk og metal. Dette er også kendt som Resin Pads, som er organisk og Sintered som er metal.
Der er fordele ved hver især, og det kan du se i videoen her.


Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om, hvilke bremseklodser du skal have, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål samt rådgive dig. Herved kan I sammen finde den løsning der passer bedst til dig og din cykel.