Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

MTB

Læs mere om MTB her

MTB Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off Bio Grease 450g

Muc-Off Bio Grease 450g

Spar 24%
289,00
219,00

Billig cykelutrustning


Mountainbike eller kørsel på MTB-cykler er en af de hurtigst-voksende sportsgrene de sidste 5 år. Det er der god grund til. Muligheden for at kombinere smuk natur, høj puls, kammerater - og selvfølgelig masser af udstyr!

Der er mange ting du skal være opmærksom på, når du vælger mountain bike og cykel generelt. Nemlig ting som hvilken speed, hvilken størrelse selve cyklen skal have for at passe til dig og så selvfølgelig og hvilket bremsesystem du skal have. Du skal også tænke over om din mountainbike skal bruge til kørsel i skov eller om det er mere til hverdagsbrug. Så hvad skal man vælge?

Speed er essentielt for hvor hvilken gearing du har på din cykel. Eksempelvis. 12 Speed betyder at der sidder 12 tandhjul på din kassette. En anden ting du også skal overveje er materialet på dit stel. Aluminium er det mest benyttede materiale til stel, da det er let, holdbart og relativt billigt. Er budgettet højere kan du overveje om du skal have fat i et stel i kulfiber eller carbonfiber, som det også kaldes. Denne type stel giver dig den letteste cykel, da kulfiber er et lettere materiale uden at gå på kompromis med holdbarheden.

Det er en selvfølge at du skal kunne passe din cykel, så brug vores guide (som du finder her) hvor du nemt kan aflæse den optimale størrelse til din højde.

Der findes flere forskellige bremsesystemer. Mange vælger hydrauliske skivebremser på MTB. Hydrauliske bremser er en opgradering fra almindelige kabeltrukne bremser, da hydrauliske bremser klemmer på begge sider af skiven på hjulet. Mekaniske trykker derimod den ene bremseklods over på den anden klods, hvilket også fungerer. 

For at finde den helt rigtige mountainbike til dig, så skal du overveje hvad dine behov og hvad dit budget er. Vi står gerne klar til at hjælpe dig med vores mange års erfaring og store udvalg af MTB cykler og tilhørende tilbehør og udstyr. I stedet for at være meget opmærksom på mærket på cyklen, så kig i stedet på de komponenter, der er på modellen. De kan nemlig i de fleste tilfælde fortælle dig meget om kvaliteten.

Er der andre spørgsmål, så kontakt gerne vores venlige kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Vi tilbyder prismatch, så du altid kan få produktet til den laveste pris i Danmark
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.