Klamper til cykelsko

Her finder du klamper til dine cykelsko fra mange forskellige producenter, som blandt andet Shimano, Look og Exustar - som er yderst populære inden for cykelsporten. Der findes flere forskellige kliksystemer - og det er vigtigt, at du køber klamper, som passer til netop dine cykelsko. Vi har klamper, der kan bruges til alle cyklister - anset om cykler på racer, mtb eller gravel.

Du finder nemt de helt perfekte klamper til dig ved at afkrydse i vores filterfunktion her på siden.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvornår skal man bruge klamper til cykelsko?
Klamperne kan bruges til cyklister, der cykler på racercykel, mountainbike og gravelcykler.
2
Hvilke kliksystemer er der til klamper til cykelsko?
3
Hvad er fordelene ved at køre med et kliksystem på cyklen?
4
Hvilke monteringssystemer findes der til klamper til cykelsko?

Kliksystemer til klamper til cykelsko

Røde klamper til cykelsko fra Look KeoDe tre mest populære kliksystemer til klamper er SPD-SL (race), Look Keo (race) og SPD (MTB/gravel). Klamperne er designet til at give dig maksimal ydeevne og komfort under dine cykelture.

At køre med et kliksystem på cyklen har mange fordele. Det giver dig et bedre greb og øget stabilitet, samtidig med at det forbedrer din kraftoverførsel, når du træder i pedalerne. Med et klampesystem kan du opnå mere effektivitet, når du cykler - og du kan forbedre din teknik, hvilket alt sammen kan være med til at give dig bedre resultater på dine cykelture.

 

Klamper til cykelsko skal passe med dine pedaler

Det er vigtigt, at du vælger de helt rigtige klamper, der passer til netop de pedaler, som du har på din cykel. Du skal samtidig også sikre dig, at dine cykelsko også er kompatible med systemet.
 

Der findes grundlæggende to typer af monteringssystemer:
 

  • 3-bolt (danner en trekant)
     

  • 2-bolt (sidder ved siden af hinanden)
     

Vælg det rigtige system baseret på dine specifikke behov og præferencer.
 

 

Vil du undersøge hvilke cykelsko og pedaler, der kunne passe sammen med de klamper du gerne vil købe, kan du finde dem her:
 

Her finder du vores store udvalg af cykelsko!
 

Her finder du vores store udvalg af pedaler!
 

 

Så gå ikke glip af muligheden for at forbedre din cykling med de rigtige klamper til dine cykelsko. Udforsk vores udvalg i dag og oplev den ultimative komfort og ydeevne på dine cykelture!