Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Klamper

Læs mere om Klamper her

Klamper Bestsellers

Dagens tilbud

AGU Essential Wind Jakke Til Kvinder Sort

AGU Essential Wind Jakke Til Kvinder Sort

Spar 25%
399,00
299,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Klamper


Du finder under denne kategori alle de forskellige typer til det behov du måtte stå med. Derfor er det godt at have styr på de forskellige typer klamper, så du vælger de korrekte. 
Der er på alle cykelsko, med undtagelse af Flats-sko, lavet huller, der gør dig i stand til at montere dem. Der findes flere forskellige slags og typer klamper. Der findes som udgangspunkt to typer monteringshuller. Der findes også andre, men de er i langt de fleste tilfælde udgået. Derfor er reglen at der findes to.
Som udgangspunkt er der små og store . Man siger at de små generelt bruges til MTB og til kombi-pedaler. Kombi-pedaler betyder at du både kan benytte dem til klamper og uden klamper. Derfor kan du bruge pedalen med normal, flad sål.
De forskellige typer klamper, der findes skal tænkes i kombination med de tilhørende pedaler, hvor klamperne monteres på.

Shimano´s SPD-SL model ligner meget Look Keo. De findes i flere forskellige materialer. De fleste har float på 3 grader, men du kan også finde med lavere float.

Float er hvor meget du kan justere eller vrikke i din pedal. Der er fordele og ulemper ved en høj, lav eller mellem float. Du går på kompromis med din mobilitet, hvilket kan forstyrre dine ben og være hårdt for dine knæ. Dog får du ultimativ kraftoverførsel ved at have lave float. 

Du kan med vores smarte filtersystem nemt sortere klamper efter hvilken slags du skal bruge. Så er du sikret at vælge klamperne, der passer til dine pedaler og sko.

Dertil er det omvendt ved en høj float, hvor du mister lidt kraftoverførsel, men du giver dine knæ og ben en bedre oplevelse.
Tag et kig på vores klamper og hvis du har nogle spørgsmål, skal du være velkommen til at tage fat i vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig i retning af den korrekte klampe med den korrekte float til dig.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.