Tacx

Tacx er en virksomhed, der især er blevet populære på baggrund af deres hometrainers, der ligger forrest i feltet både kvalitetsmæssigt og teknologisk.

Denne markedsposition har de kun opnået ved at være først på nye trends og markedstendenser og dermed kunne optimere produkterne herefter. Derfor vil du opleve at produkter føles som om de er lavet direkte til dine behov.  Hometrainers fra Tacx

Tacx hometrainers giver dig mulighed for at træne indendørs og når lysten melder sig uden at skulle være afhængig af vejret. Tacx har med deres Smart hometrainere rykket på oplevelsen af at cykle indendørs og har været med til at rykke baren for andre virksomheder på markedet. Her kan du med et stykke software cykle i realtid mod andre ryttere, der også sidder på deres hometrainers.  Her kan man cykle enten sammen eller mod hinanden, konkurrere i store konkurrencer eller hvad man end kan forestille sig. Selvom det lyder avanceret er hometrainere ikke en ny opfindelse, men en, der har været benyttet i flere årtier. Dog har populariteten aldrig været større end nu, hvor hjemmetræning generelt også har fået en stor stigning i popularitet.


Hometrainere fra Tacx bliver benyttet af flere store cykelhold, der benytter dem udenfor sæson, så det er optimalt cykelvejr året rundt, samt benytter deres andre produkter som eksempelvis træningsrulleren til brug under opvarmning til cykelløb og træning. Hvis du ønsker den ultimative oplevelse kan du kigge på deres Neo Bike, hvor cyklen er indbygget i hometraineren. Dog skal du med både Neo Bike og deres hometrainers være beredt på at betale prisen for kvalitet, da prisen på Tacx produkter vidner om kvaliteten. Ønsker du et mindre omfattende setup, så laver Tacx også træningsrullere, der er en god måde at teste denne motionsform af inden man bruger flere tusinde kroner på en digital løsning.

Du kan med fordel kontakte vores dygtige kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig i retning af den rigtige hometrainer. Vi har prismatch på alle produkter, så du er sikret den bedste pris.
Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90