Klik ikke på mig.
Modtag torsdag
Bestil inden 15:00 Modtag onsdag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag onsdag GLS
Modtag torsdag Bestil inden 15:00 onsdag daoHOME Bestil inden 20:30 onsdag GLS
Billigst på PriceRunner
Silca Ultimate Tubeless Væske Med Fiberfoam 473ml

Silca Ultimate Tubeless Væske Med Fiberfoam 473ml

249,00
Model nr.96AMAC039ASY0100
Levering3-6 hverdage
FragtFra 39 kr.

Køb varen nu og få den leveret inden for 3-6 hverdage

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra Silca


Gør punkteringer til en saga blot med kraften fra Silca Ultimate Tubeless Sealant med Fiberfoam! Genbrugte carbonfibre skaber en robust struktur, der forsegler selv de største punkteringer, samtidig med at den har en langvarig effektivitet.

Silca Ultimate Tubeless væsken udnytter en skummende latexformel kombineret med hakket carbonfiber til at forstærke forseglingsevnen - selv ved højere tryk. Denne unikke væske indeholder 5% genbrugte carbonfibre på 6, 9 og 12mm fra genanvendte cykler, carbonhjul, racerbiler og flykomponenter.

En innovativ skummende latexformel gør det muligt for de ultralette carbonfibre at fordeles jævnt i væsken under kørslen. Dette muliggør et højere fiberindhold end hvad der er muligt med Kevlar eller glasfiber. Ved denne høje fiberbelastning transporteres bundter af carbonfibre direkte til punkteringen af væskens strøm, hvor tusindvis af mikrobobler kollapser, deponerer deres stive carbonfibre over hullet. Denne dæmning af højstyrkefibre har vist sig at kunne forsegle huller på op til 7,5mm i test, hvilket er 25% større end konventionelle teknologier.

Efter punkteringen er forseglet, efterlades et område af dækket med en zone af carbonfiberforstærket latex, der broer toppen og bunden af hullet, hvilket hjælper med at reducere sandsynligheden for fremtidige punkteringer i det område.

Der anbefales at tilføje genfylling hver 90-120 dag afhængigt af temperaturen. Genfyllingen kan også bruges til at genopfylde meget porøse dæk under den indledende installation.

CO2 kan midlertidigt bruges til at montere dækket, men bør derefter frigives og erstattes med luftpumpen for at bevare sealantens levetid.

SPECIFIKATIONER:

  • Effektiv ned til -12C.

  • Forsegler 7,5mm huller i op til 6 måneder.

  • Skal hældes ind i dækket under installationen.

  • Ikke kompatibel med injektorer (Det forsegler huller større end din ventil).

  • Brug genfylling hver 90-120 dag for bedste præstation.

  • 6, 9 og 12mm genbrugte carbonfibre er jævnt fordelt af en skummende latex for at skabe ultrastærke forseglinger.

  • CO2 kan bruges til at montere dækkene, men bør fjernes så hurtigt som muligt og erstattes med luft for at bevare sealantens levetid.

Specifikationer


Producenter Silca
Type Sealant
Stregkode / EAN 810093160884

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.