Silca Ultimate Tubeless Væske Med Fiberfoam 473ml
Silca Ultimate Tubeless Væske Med Fiberfoam 473ml
Silca

Silca Ultimate Tubeless Væske Med Fiberfoam 473ml

MODEL: 96AMAC039ASY0100 (75966)
249,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus:
På fjernlagerPå fjernlager
Leveringstid:
3-6 hverdage
Gør punkteringer til en saga blot med kraften fra Silca Ultimate Tubeless Sealant med Fiberfoam! Genbrugte carbonfibre skaber en robust struktur, der forsegler selv de største punkteringer, samtidig med at den har en langvarig effektivitet.

Silca Ultimate Tubeless væsken udnytter en skummende latexformel kombineret med hakket carbonfiber til at forstærke forseglingsevnen - selv ved højere tryk. Denne unikke væske indeholder 5% genbrugte carbonfibre på 6, 9 og 12mm fra genanvendte cykler, carbonhjul, racerbiler og flykomponenter.

En innovativ skummende latexformel gør det muligt for de ultralette carbonfibre at fordeles jævnt i væsken under kørslen. Dette muliggør et højere fiberindhold end hvad der er muligt med Kevlar eller glasfiber. Ved denne høje fiberbelastning transporteres bundter af carbonfibre direkte til punkteringen af væskens strøm, hvor tusindvis af mikrobobler kollapser, deponerer deres stive carbonfibre over hullet. Denne dæmning af højstyrkefibre har vist sig at kunne forsegle huller på op til 7,5mm i test, hvilket er 25% større end konventionelle teknologier.

Efter punkteringen er forseglet, efterlades et område af dækket med en zone af carbonfiberforstærket latex, der broer toppen og bunden af hullet, hvilket hjælper med at reducere sandsynligheden for fremtidige punkteringer i det område.

Der anbefales at tilføje genfylling hver 90-120 dag afhængigt af temperaturen. Genfyllingen kan også bruges til at genopfylde meget porøse dæk under den indledende installation.

CO2 kan midlertidigt bruges til at montere dækket, men bør derefter frigives og erstattes med luftpumpen for at bevare sealantens levetid.

SPECIFIKATIONER:

  • Effektiv ned til -12C.
  • Forsegler 7,5mm huller i op til 6 måneder.
  • Skal hældes ind i dækket under installationen.
  • Ikke kompatibel med injektorer (Det forsegler huller større end din ventil).
  • Brug genfylling hver 90-120 dag for bedste præstation.
  • 6, 9 og 12mm genbrugte carbonfibre er jævnt fordelt af en skummende latex for at skabe ultrastærke forseglinger.
  • CO2 kan bruges til at montere dækkene, men bør fjernes så hurtigt som muligt og erstattes med luft for at bevare sealantens levetid.
God service til alle os, der cykler
Prismatch
Prismatch
365 dages returret
365 dages returret
Gratis fragt over
Chat med os
Chat med os
Alternative produkter
Relaterede produkter