Spacer til cykel

Her finder du spacere til cykler, der hjælper dig til at finde den helt rette højde til frempinden og dermed styret på din cykel. En spacer er nemlig en tynd skive, der bruges til at justere på afstanden på forskellige dele på cyklen.

Spacerne fås i aluminium og carbon - og i flere forskellige farver. De fås også i forskellige størrelser - både i diameteren og højden. Vi har spacere fra flere forskellige populære producenter, blandt andet PRO, Force og Zipp.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er en spacer til cykel?
En spacer er en tynd skive, der bruges til at justere afstanden mellem frempinden og styret på cyklen.
2
Hvilken funktion har spacere til cykler?

Tilpas højden på din cykels frempind med spacere

Sorte spacere til cykel fra ZippHvis du gerne vil finde den rette position på din cykels frempind og styret, kan spacere være et uundværligt cykeltilbehør. Med spacere får du mulighed for at tilpasse, hvor højt frempinden (og dermed styret) skal sidde på cyklen. Dette kan have en stor betydning for din komfort og oplevelse på cykelturen.

Den primære fordel ved at bruge spacere til cykler er, at de giver dig muligheden for at kunne justere højden på frempinden, således at den passer mest optimalt til din egen kropsstilling og præferencer. Nogle cyklister foretrækker måske en mere oprejst position for bedre overblik, mens andre muligvis foretrækker en mere aerodynamisk og liggende position for øget hastighed. Uanset hvilken kørestil du foretrækker, kan spacere være behjælpelige til, at du kan finde den rette tilpasning, så du både imødekommer komfort og performance.

Når du skal købe en spacer, skal du sikre dig, at du får købt én, der passer til diameteren på din gaffelstilk. Vi har forskellige størrelser her på siden. Du skal blot måle diameteren ved din forgaffel i mm. Du kan herefter filtrere din søgning, så du kun får vist de spacere, som passer til din cykel.

Måske overvejer du at købe en ny frempind også, hvis du gerne vil prøve at finde den bedste position på cyklen. En frempind kan nemlig også være afgørende for din holdning på cyklen.

Se vores udvalg af frempinde her!