Pulleyhjul

Pulleyhjul er det lille tandhjul, der holder og hjælper din kæde rundt på bagskifteren, når du skifter gear. Så langt, så godt. Men hvorfor skal du vælge at udskifte dine pulleyhjul? Du tænker måske endda "Hvad får jeg ud af at skifte pulleyhjul?" Og det der flere gode grunde til.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Hvad er et pulleyhjul? 

Pulleyhjul er et af de første steder du bør overveje at opgradere din cykel. Det skyldes at du for et meget lavt beløb kan gøre en stor forskelfor din cykeloplevelse. Hvis du har købt en relativt billig mountainbike eller racercykel, vil du opleve at de pulleyhjul, der kommer med cyklen, er lavet i mindre god kvalitet og som regel uden kuglelejer. Her giver det god mening at skifte til et pulleyhjul med keramiske lejre. Det vil forbedre din oplevelse. Du vil dog se en klar pris forskel på almindelige pulleyhjul med og uden almindelige kuglelejer og så pulleyhjul med keramiske lejre. Det kan dog godt betale sig at investere i nogle nye pulleyhjul, da de dyrere pulleyhjul ikke skal skifte så ofte, hvilket sparer dig penge i det lange løb.

Mange producenter har kastet sig over at producere pulleyhjul og det kommer dig til gode. Det giver dig optimale muligheder for at finde det perfekte pulleyhjul til dig og din elskede cykel. På Cykelgear.dk har vi over 120 forskellige pulleyhjul fra over 16 forskellige producenter. Uanset hvilket pulleyhjul du finder, så er du hos os sikret din laveste pris med vores Prismatch.

Hos Cykelgear har vi et af Danmarks største udvalg af pulleyhjul. 

Vi håber du finder et pulleyhjul, der passer perfekt til dit behov. Hvis du har nogle spørgsmål omkring pulleyhjul - eksempelvis om at finde det rigtige eller om kuglelejre er det bedste til dig, så tag fat i vores kundeservice, der vil hjælpe dig med at finde det bedste produkt til dig.