Cykelmaling og cykellak

Her finder du cykelmaling og cykellak til maling og finpudsning af din cykel. Vi er dansk distributør af det stærke brand Spray.Bike, som er blevet utroligt populært.

Vi har et stort udvalg af diverse farver, som du kan male din cykel med. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Udover de mange forskellige farver har vi også klarlak med mat eller blank finish - og diverse nuancer af glimmer. Alle farver kommer på spraydåse. Derudover forhandler vi også lak, voks og grunder.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilken maling bruges til en cykel?
Vi forhandler mærket Spray.Bike, som er et godt og populært mærke, der egner sig virkelig godt til at male eller lakere en cykel.
2
Kan man spraymale en cykel?

Maling eller lakering af cykelstel

Cykel maling og lak - Spray.Bike spraymaling 400 ml Vintage CarltonTrænger cyklen til en opfriskning eller er du træt af farven på din nuværende cykel, så kan det være, at det er løsningen for dig at male stellet på din cykel. Du kan male den i alle mulige farver og endda give den et ekstra pift med noget glimmer henover.

Lakering af cykelstel er også en god mulighed for at pifte cyklen lidt op. Udover spraymaling til cykler har vi også wrapper og grunder til metal.

     

Mal din cykel - hvordan gør du?

Cykel maling og lak - Spray.Bike Klarlak med multifarvet glimmer effekt 400 mlNår du kaster dig ud i et gør det selv projekt, er det altid en god ide at have helt styr på fremgangsmetoden, inden du går i gang.

Her er de forskellige trin:
 

 • Skil cyklen af så meget du kan.
   

 • Gør cyklen helt ren og sørg for, at alt snavs og fedtstof kommer af. Cyklen skal være helt tør bagefter.
   

 • De dele, som ikke er pillet af cyklen, og som ikke skal males, dækkes til med tape.
   

 • Slib stellet med sandpapir, så der kommer ridser i den nuværende lak. Ved at slibe på denne måde hænger den nye maling bedre ved.
   

 • Spraymal din cykel. Spraymalingen skal på i så tyndt et lag som muligt, så du forhindrer, at malingen løber. Giv det op til 4-5 lag - eller indtil du er tilfreds med looket.
   

 • Efter maling kan man overveje om cykelstellet skal have et lag lak også. Lakken skal på ved samme fremgangsmåde som med malingen.
   

 • Når cyklen er malet og tør, tages tapen af og cyklen samles igen
   

Husk at det er vigtigt, at du er grundig i din rengøring og klargøring, inden du spraymaler eller lakerer cyklen. Hvis der er nogle småting, som ikke kom væk inden, så kan det ses og mærkes på lak eller maling bagefter. Dermed er klargøring det allervigtigste punkt, når din cykel skal males eller lakeres.
 

Du kan også dekorere din cykel med andet pynt såsom blomsterkranse eller klistermærker. Se vores udvalg af pynt til din cykel her!