Klik ikke på mig.
Modtag tirsdag
Bestil inden 15:00 Modtag mandag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag mandag GLS
Modtag tirsdag Bestil inden 15:00 mandag daoHOME Bestil inden 20:30 mandag GLS

Cykelmaling og cykellak

Her finder du cykelmaling og cykellak til maling og finpudsning af din cykel. Vi er dansk distributør af det stærke brand Spray.Bike, som er blevet utroligt populært.

Vi har et stort udvalg af diverse farver, som du kan male din cykel med. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Udover de mange forskellige farver har vi også klarlak med mat eller blank finish - og diverse nuancer af glimmer. Alle farver kommer på spraydåse. Derudover forhandler vi også lak, voks og grunder.

Læs mere om Cykelmaling og cykellak her

Maling og lak Bestsellers

Billig cykelutrustning


Maling eller lakering af cykelstel

Cykel maling og lak - Spray.Bike spraymaling 400 ml Vintage CarltonTrænger cyklen til en opfriskning eller er du træt af farven på din nuværende cykel, så kan det være, at det er løsningen for dig at male stellet på din cykel. Du kan male den i alle mulige farver og endda give den et ekstra pift med noget glimmer henover.

Lakering af cykelstel er også en god mulighed for at pifte cyklen lidt op. Udover spraymaling til cykler har vi også wrapper og grunder til metal.

     

Mal din cykel - hvordan gør du?

Cykel maling og lak - Spray.Bike Klarlak med multifarvet glimmer effekt 400 mlNår du kaster dig ud i et gør det selv projekt, er det altid en god ide at have helt styr på fremgangsmetoden, inden du går i gang.

Her er de forskellige trin:

Husk at det er vigtigt, at du er grundig i din rengøring og klargøring, inden du spraymaler eller lakerer cyklen. Hvis der er nogle småting, som ikke kom væk inden, så kan det ses og mærkes på lak eller maling bagefter. Dermed er klargøring det allervigtigste punkt, når din cykel skal males eller lakeres.

Du kan også dekorere din cykel med andet pynt såsom blomsterkranse eller klistermærker. Se vores udvalg af pynt til din cykel her!

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken maling bruges til en cykel?
Vi forhandler mærket Spray.Bike, som er et godt og populært mærke, der egner sig virkelig godt til at male eller lakere en cykel.

2

Kan man spraymale en cykel?
Alle de farver og glimmer, som vi forhandler, kommer faktisk som spraymaling. Det er en nem måde at få malet cyklen i en ny farve.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.