Klik ikke på mig.
Modtag torsdag
bestil inden 19:30 Modtag onsdag PostNord HOME
bestil inden 20:30 Modtag onsdag GLS
Modtag torsdag bestil inden 19:30 onsdag PostNord HOME bestil inden 20:30 onsdag GLS

Kabler og wire

Læs mere om Kabler og wire her

Kabler og wire Bestsellers

Dagens tilbud

Rogelli Arizona Vindjakke - sort

Rogelli Arizona Vindjakke - sort

Spar 28%
249,00
179,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Find de rigtige kabler og wirer til din cykel! 


Hvis du leder efter nye kabler eller wire til din cykel, så er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor gearwire, bremsewire og tilbehør til kabler.

Kabler og wire er en essentiel del af din cykel og meget vigtig at udskifte og vedligeholde. Kabler og wirer bliver slidt ved brug over en længere periode.
Så hvornår skal du skifte dit kabel? Hvis du oplever at din bremseevne er dårligere end den plejer, så kan det være flere ting, men det kan også skyldes at dine bremsekabler er slidt op. Hvis du er i tvivl om det er kablet, der er problemet, så tag gerne kontakt til vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med om det er et nyt kabel eller wire, der er brug for.

Hvis du derimod har problemer med at skifte gear, kan det være din/dine gearwire, der står til udskiftning.
Her skal du være opmærksom på om kablerne er indvendige eller udvendige. Hvis kablerne går igennem stellet, så er kablet indvendigt. Indvendige kabler er sværere at skifte end udvendige, men der findes værktøj til at hjælpe dig med projektet.

For at undgå flossede ender på kablet skal du bruge endestop. Den forebygger at kablet løber op og ødelægger kablet. 

Vi har kabler fra de største producenter i verden, som Jagwire, Clarks, BBB og Shimano. Brug vores smarte filtersystem, hvor du nemt kan vælge den rigtige type kabel, farve på kabel, samt vælge den producent du har lyst til.

Der findes wire og kabler i alle prisklasser, hvor der er forskel på materialer og kvalitet, som eksempelvis kabel med Teflon.

Vi har prismatch på alle vores produkter, så du kan altid få den bedste pris hos os. Vi hjælper dig gerne i retning af det rigtige produkt til dig.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.