Bremsekabler og gearkabler til cykel

Her finder du kabler, wirer og tilbehør til både gear og bremsere på din cykel. Vi har populære produkter fra populære producenter, så som Jagwire og Shimano.

Kabler og wirer er en essentiel del af din cykel. De bliver slidt over tid og skal derfor enten udskiftes eller vedligeholdes. Nyt gearkabel giver bedre gearskifte og nyt bremsekabel giver bedre bremseevner.

Både bremsekabler og gearkabler findes i forskellige farver. På den måde kan du også farvekoordinere kablerne med din cykel.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er forskellen på bremsekabler og gearkabler til cykel?
Bremsekabler er tykkere end gearkabler. Netop af den årsag at bremsewire også er tykkere end gearwire. Og derfor skal disse to ting også passe sammen.
2
Hvad er de bedste bremsekabler og gearkabler til cykel?

Nye bremsekabler og gearkabler til din cykel

Bremsekabler cykel - Jagwire Elite Bremse kabelsæt Race GuldHvis du oplever, at din bremseevne er dårligere end den plejer, så kan det muligvis skyldes, at dine bremsekabler er slidt op. Har du derimod problemer med at skifte gear, kan det være dine gearwirer, der står til udskiftning. Her skal du være opmærksom på, om kablerne er indvendige eller udvendige. Hvis kablerne går igennem stellet, så er kablerne indvendige. Indvendige kabler er sværere at skifte end udvendige, men der findes værktøj til at hjælpe dig med projektet.

Bemærk at der er forskel på tykkelsen på bremsewire og gearwire. Bremsewire er tykkere ned gearwire, hvilket kræver et tykkere yderkabel.

For at undgå flossede ender på kablet skal du bruge endestop. Den forebygger, at kablet bliver ødelagt og løber op. For at lave et godt klip af både wire og kabel, er det en god idé at bruge en kabelsaks. Hvis du bruger en skævbidder kan wirerne nemt trevle og kablet kan blive mast flad. Du kan finde en kabelsaks i vores kategori for cykelspecialværktøj.

Når du beskæftiger dig med kabler og wire, findes der en del tilbehør også. Det er blandt andet kabelholdere, kabelbeskyttere, kabelklembolte, kabelmuffe, kabelstrammer og justerskruer.

Har du brug for hjælp til noget, om det er nye kabler, bremsekabel, montering eller noget helt andet, så kontakt endelig vores kundeservice.