Produkter


  • ProducentX
  • SideX
  • FarveX
  • LængdeX
  • MonteringX
  • LagerX
Fjern alle filtre

Håndtag til Citybike og Mountainbike

Det er helt normal at grebene eller håndtagene på en cykel bliver slidt hvis de er blevet godt brugt, eller ødelagte af et styrt. Måske man også bare leder efter et mere behageligt håndtagsæt. Heldigvis kan man nemt finde nye cykelhåndtag til cykel, elcykel eller mtb. Blandt håndtagproducenter finder vi ESIgrips, Sram, Shimano, XLC og Lizard skins
 

MTB Håndtag

Mange skifter ofte deres håndtagsæt til MTB, fordi de bliver udsat for lidt mere, og derfor også bliver slidt på en anden måde. Her er det især Silikonehåndtag der er en af favoritterne. Andre foretrækker gummihåndtag med Lock-On så at grebene sættes fast så de ikke flytter sig selv om man hiver og rykker i dem. Mange vælger også at købe et håndtag som har samme farve som en detalje på cyklen for at fuldføre udtrykket. Med de fleste håndtag følger der også propper med så man kan få lukket styret af.
 

Håndtag til Citybike

Der er et stort udvalg af håndtagsæt og greb til citybikes og elcykler som kan dække alle mulige behov. Materialerne i greb kan variere og vælges ud fra hvilket touch de skal have og hvor slidstærke de skal være.
 

Ergonomiske håndtag til cyklen

En stigende trend er de ergonomiske greb, som er designet til at ligge bedre i hånden, give bedre blodomløb og gøre det muligt at cykle lange ture. Derfor ser man også ergonomihåndtag med Barends som giver muligheden for at flytte hånden op på de to "horn" så man kan skifte positionen af hænderne lidt oftere.
Cykelhåndtag med plads til gearskifter
På mange citybikes og elcykler er der forskel på højre og venstre håndtag, så derfor er der også mange producenter der har lavet sæt hvor man får en kort og en lang model.