Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Cykelhåndtag

Når du cykler, er det er vigtigt med et godt greb på håndtagene på din cykel. Vi har et stort udvalg af cykelhåndtag til alle typer cykler. Vi har forskellige håndtag til racercykler, mountainbikes, BMX-cykler og børnecykler. Vi har endda ergonomiske håndtag til din cykel.

Vi forhandler håndtag fra poplære brands som eksempelvis ESI grips, Odi og OneUP.

Læs mere om Cykelhåndtag her

Håndtag Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off Bio Grease 450g

Muc-Off Bio Grease 450g

Spar 24%
289,00
219,00

Billig cykelutrustning


Cykelhåndtag

Cykelhåndtag er generelt set en ret vigtig del af din cykel. Du tænker måske ikke over det, men de rette cykelhåndtag kan forbedre din komfort på cyklen, din kontrol over cyklen og dermed også din præstation på cykelturen. Samtidig kan du undgå skader og ubehag på de længere cykelture.

Sorte og røde cykelhåndtag med overfladestruktur og ergonomisk formDe fleste håndtag er lavet til at passe cykelstyr, der er 22,2 mm i diameteren. Dette er standardmålene. Hvis styr og håndtag afviger fra disse mål, er det angivet.

 

Fire gode grunde til at vælge de rigtige cykelhåndtag

 

De rigtige håndtag til din type cykel

Som beskrevet ovenfor, er det en fordel at købe nogle gode håndtag til din cykel. Samtidig er det også en god idé, at du tænker over hvilken slags håndtag, som passer til den type cykel, som du kører på. Dertil kommer valget af cykelhåndtag også an på din kørestil og personlige præferencer.


Her er et udpluk af nogle af de forskellige typer cykler og hvilke håndtag, der er gode til netop disse cykeltyper:

 

Cykelhåndtag til MTB

Sorte cykelhåndtag med overfladestruktur og låsDet er populært med silikonehåndtag til mountainbike. Tilmed kan du også købe håndtag, som kan låses fast på styret med lock-on klamper, så grebene ikke flytter på sig, når du kører i udfordrende terræn. Gummihåndtag med struktur er også populært, da det hjælper dig til at have et godt greb på håndtaget og dermed på styret.

 

Cykelhåndtag til citybike og elcykler

Vi har et stort udvalg af håndtagssæt til citybikes og elcykler. Materialer og design varierer, og du må vælge ud fra hvilket greb, du gerne vil have - og hvor slidstærke de skal være.

Sorte cykelhåndtag med struktur og ergonomisk formNår du skal vælge håndtag til din citybike, kommer det meget an på dine personlige præferencer, hvilket håndtag der passer bedst til dig. Det er populært med ergonomiske greb til citybikes, da disse giver højere komfort til hænderne på cykelturene. De giver et godt greb, som reducerer belastningen på dine hænder på cykelturen. Desuden giver ergonomihåndtag dig mulighed for at justere dit greb og skifte hændernes position på styret i løbet af cykelturen.

Vær opmærksom på, at der på mange citybikes og elcykler kan være forskel på højre og venstre håndtag. Mange producenter laver desuden også håndtagssæt, hvor du får et kort og et langt håndtag. På den måde er der nemlig plads til at montere drejegreb

 

Cykelhåndtag til racercykel

Racerstyr med sortmønstret styrbånd påDer findes ikke cykelhåndtag til racercykler, da racercyklens styr netop består af selve styret og det styrbånd, som du monterer derpå.

Se vores udvalg af racerstyr her!

Og se så også vores udvalg af styrbånd her!

 

Cykelhåndtag til BMX

Når du skal vælge håndtag til BMX, skal du overveje greb og materiale.

Grønne cykelhåndtag med overfladestrukturGrebene skal have en overfladestruktur, som giver dig et godt og solidt greb, så du stadig har godt fat og stadig har fuld kontrol - også når du sveder. Nogle håndtag fås med ribber og mønstre til netop dette formål.

Materialet er også vigtigt. Nogle populære materialer inkluderer gummi, silikone og skum. Gummi er en populær mulighed på grund af dets holdbarhed og grebsstyrke. Silikone er også populært, da det kan give et godt greb og er behageligt at holde på i længere tid. Skum er også en mulighed, da håndtag af skum giver god stødabsorbering og er blødt at holde om.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilke cykelhåndtag er gode til mtb?
Til mountainbike er det vigtigt, at du vælger cykelhåndtag, som har et godt greb og er lavet af solidt materiale. Grebet er vigtigt i ujævnt terræn. Solidt materiale er vigtigt, da styrt nemt kan forekomme på kørsel i det ujævne terræn.

2

Hvad er ergonomiske cykelhåndtag?
Ergonomiske cykelhåndtag er håndtag, der er designet til at reducere belastningen og øge komforten under cykling. Håndtag er formet efter håndens naturlige form og polstret til at kunne absorbere vibrationer fra cykelturen.

3

Hvilke cykelhåndtag skal du vælge?
Du skal først og fremmest vælge cykelhåndtag ud fra hvilken type cykel, du kører på. Men det er ligeså vigtigt, at du tænker over din kørestil, når du skal vælge de rette cykelhåndtag. Læs mere om forskellene på cykelhåndtag på Cykelgear.dk

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.