Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
PostNord HOME Bestil inden 19:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30 PostNord HOME Bestil inden 19:30

Håndtag

Læs mere om Håndtag her

Håndtag Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off 3 x børster

Muc-Off 3 x børster

Spar 17%
179,00
149,00

Billig cykelutrustning


Håndtag til Citybike og Mountainbike

Det er helt normal at grebene eller håndtagene på en cykel bliver slidt, hvis de er blevet brugt meget. Måske de er blevet ødelagt efter et styrt på MTB-ruten? Eller måske leder man bare efter et mere behageligt håndtagssæt. Heldigvis er det let at finde nye cykelhåndtag til hverdagscyklenelcyklen, eller MTB. Cykelgear.dk forhandler mange forskellige håndtag, og blandt vores håndtagsproducenter finder du: ESIgrips, Sram, Shimano, XLC og Lizard skins.
 

MTB Håndtag

Mange skifter ofte deres håndtagssæt til MTB, da de bliver udsat for lidt af hvert, og derfor bliver slidt på en anden måde. Her er det især Silikonehåndtag der er en af favoritterne. Andre foretrækker gummihåndtag med Lock-On, så grebene sættes fast og ikke flytter sig, selv om man hiver og rykker i dem. Mange vælger også at fuldføre udtrykket ved at købe et cykelhåndtag som har samme farve som en detalje på cyklen. Med de fleste håndtag følger der også propper med, så man kan få lukket styret af.
 

Håndtag til Citybike

Der er et stort udvalg af håndtagssæt og greb til citybikes og elcykler, som kan dække alle mulige behov. Materialerne i greb kan variere og vælges ud fra hvilket touch de skal have og hvor slidstærke de skal være.
 

Ergonomiske håndtag til cyklen

En stigende trend er de ergonomiske greb, som er designet til at ligge bedre i hånden. De giver et bedre blodomløb og gør det muligt at cykle lange ture.
Derfor ser man også ergonomihåndtag med Barends, som giver muligheden for at flytte hånden op på de to "horn", så man kan skifte positionen af hænderne lidt oftere.

På mange citybikes og elcykler er der forskel på højre og venstre håndtag, så det skal man lige være opmærksom på når man køber nye cykelhåndtag. Desuden er der også mange producenter der har lavet sæt, hvor man får et kort og et langt håndtag. På den måde er der plads til at montere drejegreb

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.