Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Disk til skivebremser på cykel

Her finder du adskillige diske til skivebremser. De findes i flere forskellige størrelser og i vores udvalg har vi tilmed nogle både med 6 huller og nogle med centerlock. Vi har nogle, der passer til både racer, mtb og citybiks.

Vi fører mange populære brands indenfor diske til skivebremser, som for eksempel Shimano, SRAM og Magura. Der er helt sikkert også en skive, der passer til din cykel.

Læs mere om Disk til skivebremser på cykel her

Disk til skivebremser Bestsellers

Billig cykelutrustning


Hvad er skivebremser til cykel?

Skivebremser er en af de mest populære former for bremsesystem til cykler. Dette system er især udbredt på mountainbike og sportscykler og kombineres med et enten hydraulisk eller mekanisk system. Skivebremser kan også bruges på almindelige bycykler og selvfølgelig på racercykler. De moderne skivebremser er en kende mere avancerede end den traditionelle fælgbremse. Men skivebremser er med tiden blevet ret normalt og ses på de fleste cykler efterhånden.

 

Hvad gør disken for skivebremseren på cyklen?

Disk til skivebremser på cykel fra ShimanoDisken monteres direkte på navet og disken er den del, som bliver bremset af bremseklodserne på indersiden af bremsekaliberen.

Når du har et bremsesystem med skivebremser er disken en af de reservedele, der skal skiftes engang i mellem på din cykel. Udover andre dele, som eks. bremseklodserne, er disken en sliddel, der skal skiftes ud, når den er slidt ned.

Hydraulisk eller mekanisk skivebremser?

Når du er på udkig efter din nye skivebremser - og skal vælge mellem hydrauliske skivebremser og mekaniske skrivebremser - er der flere ting, der kan være udslagsgivende for dit valg:


Størrelse på disk til skivebremseren på din cykel

Du finder nemt den samme størrelse disk til skivebremse ved at måle hele vejen over disken med et målebånd. De mest udbredte størrelser er 140 mm, 160 mm, 180 mm og 203 mm.

 

Montering af disk til skivebremser

Disk til skivebremser cykel fra AshimaNår det kommer til montering af skivebremser på cykler, er der to forskellige metoder:

Begge monteringssystemer har deres fordele og anvendes bredt af cyklister afhængigt af deres præferencer og behov. Det er vigtigt, at du vælger den type skivebremsemontering, der er kompatibel med din cykel.

Skulle du også stå og mangle bremseklodser til dine skivebremser, kan du se vores udvalg af klodser til skivebremser her!

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvad er de forskellige størrelser og typer af diske til skivebremser til cykel?
Diskene til skivebremser findes i flere forskellige størrelser, såsom 140 mm, 160 mm, 180 mm og 203 mm. Der er også to typer monteringssystemer: Centerlock og 6-hulsmontering.

2

Hvad gør disken for skivebremseren på cyklen?
Disken er den del, der bliver bremset af bremseklodserne på indersiden af bremsekaliberen. Den monteres direkte på cyklens nav.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.