Pirelli

Pirelli har en rig historie og er kendt for deres førsteklassesprodukter. Pirelli er en italiensk multinationel virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1872 i Milano, Italien. Virksomheden har siden etableret sig som en af verdens førende producenter af dæk til forskellige køretøjer, herunder biler, motorcykler og naturligvis cykler.

Hvad Pirelli især er kendt for, er deres kompromisløse kvalitet og teknologiske innovation. Deres omfattende erfaring og ekspertise inden for dækproduktion har gjort dem til foretrukne valg for mange motorsportsstjerner, hvilket har cementeret deres ry som et pålideligt og højt anerkendt dækbrand.

Pirelli har derefter med succes overført deres tekniske ekspertise fra motorcykel- og bilverdenen til cykelverdenen. Deres cykeldæk derfor er skabt med den samme passion for præstation og holdbarhed.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvorfor er cykeldæk fra Pirelli gode?
Pirelli er en anerkendt italiensk dækproducent med en lang historie inden for dækfremstilling. Pirelli bruger desuden materialer af høj kvalitet og avancerede teknologier til at designe deres cykeldæk. Dette kan føre til dæk med godt greb, lav rullemodstand og slidstyrke.
2
Hvilke typer cykeldæk tilbyder Pirelli?

Køb cykeldæk fra Pirelli

De avancerede materialer og teknologier, der anvendes i Pirelli-cykeldæk, er resultatet af virksomhedens vedvarende stræben efter at blive ved med at forbedre ydeevnen og sikkerheden for cyklister på enhver type cykeltur. Pirelli tilbyder cykeldæk af høj kvalitet til flere forskellige typer cykler og terræner. De laver blandt andet racerdæk, graveldæk og cykeldæk til mtb.
 

Tryk på de nedenstående links for at se vores udvalg af cykeldæk fra Pirelli


Racerdæk fra Pirelli


Graveldæk fra Pirelli


MTB-dæk fra Pirelli