Klickfix

Klickfix er kendt for deres cykeltilbehør - og især deres smarte og holdbare kliksystemer og beslag til at montere tasker, kurve og andet tilbehør på cyklen. Deres kliksystem gør det nemt for dig at montere og afmontere tilbehør på cyklen uden brug af værktøj eller remme. Klickfix laver meget forskelligt tilbehør lige fra cykelkurve til cykeltasker og mobilholdere. I stedet for løse og besværlige remme kan du med Klickfix bruge en solid og nem adapter eller et beslag til at fastgøre cykeltilbehøret med et enkelt klik - og samtidig være sikker på, at det bliver på sin plads på hele cykelturen.

Klickfix er et tysk mærke, som er introduceret af firmaet Rixen & Kaul i 1989. Allerede fra første produkt har Klickfix med deres nemme adaptere og quick release-løsninger været utroligt populære blandt alle typer af cykelryttere. Over tid er det blevet til en bred vifte af cykeltilbehør fra Klickfix - og de er derfor også blevet det meste kendte mærke på markedet indenfor quick release-funktionen til cykeltilbehør.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er særligt ved Klickfix?
Klickfix er kendt for deres smarte og holdbare kliksystemer og beslag, der gør det nemt at montere og afmontere cykeltilbehør - så som cykeltaske og cykelkurv - på din cykel uden brug af værktøj eller remme.
2
Hvilken slags cykeltilbehør laver Klickfix?
3
Hvordan fungerer Klickfix' kliksystemer?

Klickfix: Kliksystemer til cykeltilbehør

Klickfix leverer det bredeste udvalg af kliksystemer til cykeltilbehør - og er blevet specialister indenfor quick release-løsninger til cykler. Dette kombineret med et stort produktsortiment som passer til dette kliksystem og beslag. Herunder kan du se og klikke videre ind til de produkter, som bruger Klickfix: