Klik ikke på mig.
Modtag mandag
daoHOME Bestil inden 15:00

Regnslag

Læs mere om Regnslag her

Regnslag Bestsellers

Dagens tilbud

AGU Langærmet MTB Jersey Army Grøn

AGU Langærmet MTB Jersey Army Grøn

Spar 23%
429,00
329,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Regnslag


Regnslag eller regn poncho, som de også kaldes, er en meget populær beklædningsgenstand - især i Danmark, hvor vi har forholdsmæssigt mange regnvejrsdage. Regnslaget giver dig mulighed for at kunne tage imod mere vand end nu normalt ville med normalt tøj og endda også vandafvisende/vandtæt tøj. Det skyldes at cykeltøj og almindeligt outdoor tøj med egenskaber i forhold til vand også har deres begrænsninger. Ponchoen giver dig stor bevægelsesfrihed for armene, da ponchoen typisk ikke er figursyet om armene.

Regnslaget er en kompakt og effektivtilføjelse til dit grej og det tynde og tætte stof gør at du at du kan pakke et regnslag sammen i en ryglomme eller en mellemstørrelse sadeltaske. Regnponchoen er nemmere at bruge i praksis fremfor decideret regntøj, det bare kan svinges over den nuværende påklædning i stedet for at man i praksis skal stå af cyklen for at kunne trække i en regnjakke og eventuelt regnbukser. Derfor er det et foretrukkent valg for cyklister som pendlere og andre med interesse i at forblive tørre.
 

Mange muligheder


Vi har et stort udvalg af forskellige kvaliteter som refleksdetaljer, der øger synligheden på vejen. Det kan også være figursyning for øget komfort underkørsel. 

Du finder selvfølgelig regnslag og regnponchoer i forskellige prisniveauer. Det kommer an på ting som brand, detaljer og kvalitet. Det betyder at du kan finde et regnslag med de funktionaliteter og inden for det budget du ønsker. 

Mangler du mere information om dit næste regnslag eller, så tag gerne kontakt til vores kundeservice, der med glæde vil gøre dig klogere på det du vil vide. V

Vi har et stort udvalg af regnslag i mange forskellige modeller. Vi har prismatch på alle produkter og derfor også på alle vores regnponcho eller regnslag. Tag kontakt til os hvis du har en af vores produkter billigere et andet sted.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.