Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

MTB sko

Læs mere om MTB sko her

MTB sko Bestsellers

Dagens tilbud

Exustar E-PM211 SPD Pedaler Sort

Exustar E-PM211 SPD Pedaler Sort

Spar 50%
499,00
249,00

Billig cykelutrustning


MTB Sko


Cykelgear.dk har et stort udvalg af MTB-sko. Skal du bruge sko til mountainbike, har vi et stort udvalg af de bedste mærker til de bedste priser. Du finder både billige MTB-sko mange forskellige funktionaliteter. Herunder kan du se hvilke parametre, det er værd at kigge på og overveje, når du leder efter den bedste mountainbike sko til dig. 
 

Kliksystem eller flats?

Kliksystem giver dig mest kraft ud af det tråd du har på cyklen. Dette skyldes en optimal kraftoverførsel, der gælder igennem hele fodens vej rundt i pedalen. Med kliksystem "hiver" du pedalen med op på vejen og gør det derfor nemmre at træde på vejen ned. Det forbedrer dit momentum og giver dig mere ud af det du træder. Et kliksystem består af både klikpedaler og cykelsko med klik. Mange mountainbikere vil vælge pedaler uden klik, men men stor grebsstyrke. Disse kaldes for flats. Til disse pedaler, hvor du ikke er spændt fast, skal der bruges sko, der er grove og brede. Eks. Five Ten er specialiseret i at lave denne type sko.
 

Materialer og budget

Alt efter hvilken MTB-sko du vælger er det en vigtig overvejelse, hvilket materiale din MTB-sko skal bestå af og der er fordele og ulemper ved alle materialer. 
Cykelsko i den billige ende vil bestå af en stor del plastik, hvilket er super fint til de fleste MTB-cyklister, da du for en lav pris kan få en god sko. Med plastik går du dog på kompromis med ting som vægt og behagelighed, da en plastik sko ikke giver sig på samme måde som læder eller andre, mere fleksible materialer, hvilket som regel gør din MTB-sko dyrere. Som udgangspunkt vil de dyreste sko være lavet af en stor del kulfiber eller carbon. Dette skyldes carbons store holdbarhed kontra vægt. Du kan finde alle sko med carbon-sål her.
 

Spændesystem

Spændesystemet er vigtigt for de fleste og der findes mange forskellige slags. MTB-sko, der bruger drejespænder som eks. BOA, er som regel en del dyrere end MTB-sko med snørrebund eller velcro.  Du kan finde alle sko med drejespænde her. Drejespænde giver den optimale pasform, da den tilpasser sig foden perfekt.

Her på siden vil du se vores store udvalg af MTB-sko, der passer til alle MTB-cyklister. Hvis du har nogle spørgsmål til MTB-sko, kan du altid tage fat i vores kompetente kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med at finde den sko, der passer til dit behov.