Køb hjul eller hjulsæt til din racercykel

Her på siden finder du vores store udvalg af cykelhjul til din racercykel. Du kan enten købe hjulene enkeltvis eller som et sæt. Vi har mange forskellige hjul i forskellige størrelser, farver, med forskellige typer eger og meget mere. Når du skal købe dit nye hjulsæt eller racerhjul, så brug filterfunktionen her på siden til at præcisere din søgning. På den måde finder du præcis de racerhjul, som du søger og har brug for.

Vi forhandler racerhjul og hjulsæt fra mange forskellige og populære mærker - blandt andet DT Swiss, Zipp, Token og Shimano.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke hjulsæt til racer er de bedste?
Når du skal vælge det bedste hjulsæt til din racercykel, er det vigtigste, at hjulene passer til din cykeltype, såsom om den har fælgbremser eller skivebremser, og om du ønsker høj eller lav profil på hjulsættet. Derudover er det også et spørgsmål om personlige præferencer, når du skal vælge de perfekte cykelhjul til dig og din cykel.
2
Hvad er fordelene ved at opgradere til carbon-hjulsæt?
3
Hvorfor skal jeg opgradere hjul på min racercykel?

Opgradér din racercykel med carbon-hjulsæt

Sorte racerhjul med gul skrift på siden fra TokenOpgradér dine racercykelhjul med vores populære højprofil carbonhjul, og du vil opleve en utrolig forbedring i din cykels ydeevne og aerodynamik. Carbonhjul med høj profil er kendt for deres lette vægt og virkelig gode aerodynamiske egenskaber, hvilket giver dig fordele på landevejen.

Måske har du bemærket, at de cykelhjul, der kommer med som standard på de fleste racercykler, ofte er af mere budgetvenlig karakter. De er funktionelle, men du kan opnå en bemærkelsesværdig forbedring i din cykels præstation ved at opgradere til et bedre og lidt dyrere hjulsæt til din cykel. Det siges ofte, at hjulopgraderinger er en af de bedste investeringer, du kan foretage dig for at forbedre din cykels performance.

 

Hjulsæt der passer til din racer

Sort racerhjul med høj profil fra ZippNår du udvælger og køber et nyt hjulsæt til din cykel, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at hjulene skal matche lige præcis din cykel. Det vil sige, at der findes forskellige typer af hjul til eksempelvis cykler med fælgbremser og cykler med skivebremser. Derudover findes der også flere muligheder i form af montering og om du vil have en høj eller lav profil på hjulsættet.

Har du brug for yderligere hjælp til hvilke hjul, der vil være perfekte til din cykel, kan du med fordel læse denne guide: Hvilke cykelhjul der passer til din cykel

 

Nye racerdæk til dit nye hjulsæt

Vil du have den ultimative opgradering til din racercykel, er der mange fordele i også at købe nye racerdæk sammen med din nye hjul. Racerdæk er skabt med fokus på hastighed, greb og holdbarhed, hvilket giver dig den optimale cykeloplevelse på vejen.

Se vores udvalg af racerdæk her!