Cannondale

Cannondale er et amerikansk mærke, der leverer cykler af høj kvalitet og som er foretrukket af flere professionelle cykelhold over hele verdenen grundet den høje kvalitet og fokus på performance. Cykelgear.dk er har et stort udvalg af Cannondale-cykler, hvilket inkluderer både citybikes og mountainbikes. Cannondale udvikler sig konstant og følger med i hvilke tendenser og udviklinger, der er inden for branchen, hvilket også gør dem til et sikkert valg, hvis du vil have høj kvalitet for pengene. Det er også denne tankegang, der har givet Cannondale en stor fanskare, der sværger til mærket.

Mountainbikes fra Cannondale

Mountainbikes fra Cannondale er et sikkert valg, hvis du er kvalitetsbevist og ikke har et problem med at betale for det. Der findes Cannondale-cykler fra et mellem budget og op alt efter behov. Cannondale er kendt for deres høje kvalitet generelt, men i stor grad på deres mountainbike-produkter. Kvaliteten er høj i forhold til prisen, hvilket gør dem til et populært valg.

Fabric

Fabric er søstervirksomhed til Cannondale og er producent på flere af de Cannondale dele, du finder på en Cannondale-cykel. Dertil laver Fabric et stort udvalg af tilbehør som eksempelvis deres sadler, Co2-pumper og lygter. Da Cannondale er en del af en større virksomhed, hvor Fabric hører ind under, producerer de alle deres komponenter og dele selv, hvilket giver dem fuld kontrol over kvalitetssikring og holde kvaliteten høj uden at prisen skydes i vejret.

Hvilke typer af produkter producerer Cannondale?

Cannondale har et stort udvalg af cykler, Cannondale tilbehør og Cykelgear har over 160 forskellige Cannondale-produkter, som alle er inbefattet af vores Prismatch, der sikrer dig den billigste pris.
Er du i tvivl om hvilket Cannondale-produkt, der er rigtige for dig eller har du spørgmål til nogle af produkter, så tag gerne fat i vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig.
Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90